Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nikahına beni çağır sevgilimChupe ile iktidara gelemeyiz...
Hocam ben oyuncu degil hoca değil çarşıdan adam sec daha iyi oynar daha iyi oynatir bu kim tanımıyorum o zaman oyuncu degil vb mesajlara tamam yazıyordum. Farklı içeriklere tamam yazmadimYooo sinirlenip tamam yazdigindan gicik degil millet. Herkese durduk yere tamam dedigi icin uzun sure mihlandi. Aklini basina toplamis neyse ki futbol konusmaya calisiyor.
Bıyık gitmiş yüzün gözün parlamış gençleşmişsin, sesin bile güzelleşmiş daha bi diri çıkıyorNikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu Denyo kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgilim
Sane de bayildi arabistana zatenAraplar alır tam isim transferi dünya kupası bitince milli takım hedefi de kalmaz rahat rahat gider
Ya birak. Simdiki haline bi sey demiyorum ama ilk ortaya ciktiginda gelene gecene tamam diyip satasmiyor muydun?Hocam ben oyuncu degil hoca değil çarşıdan adam sec daha iyi oynar daha iyi oynatir bu kim tanımıyorum o zaman oyuncu degil vb mesajlara tamam yazıyordum. Farklı içeriklere tamam yazmadim
Tamam yazarak aşşalıyodu herkesi aklıncaYa birak. Simdiki haline bi sey demiyorum ama ilk ortaya ciktiginda gelene gecene tamam diyip satasmiyor muydun?
Dursun başkan acaba cenk ergün ve mehmet özbeki nasıl geri döndürsem diye düşünmüyordur şuan umarımMayıs ayında transfrrler bitmedi dursun istifa
Leao zaten yok da bunlar mart ayını göremez veteran oluyorlarlewa guizssarayben bu fbden korkarim
leoa kante genduzi asensio