Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 65.022
- 79.655
- 4.218
Sonra Osimhen gol atmayınca neden puan kaybediyoruz derler.Bernardo tüm sezon 3 gol atmış
Yay üstünde 50 tane bomboş şut çektik 1 tane mi 2 tane mi ne gol attık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra Osimhen gol atmayınca neden puan kaybediyoruz derler.Bernardo tüm sezon 3 gol atmış
10no değil ki ön libero oynuyor artık skor yapamadığı içinBiz bernardo silvadan daha iyi bir 10 numara almayız. Gelsin
Önlibero değil 8 falan oynuyor. Ama bizde 10 oynar. Cityye bakma10no değil ki ön libero oynuyor artık skor yapamadığı için
Brunoyu istiyodum da imkansız artıkSonra Osimhen gol atmayınca neden puan kaybediyoruz derler.
Yay üstünde 50 tane bomboş şut çektik 1 tane mi 2 tane mi ne gol attık.
İsim bilmiyorum ama sezonda en az 20-25 gol katkısı yapacak biri lazım.Brunoyu istiyodum da imkansız artıı
Kudüsü alabiliriz ama gözüme onu kestirdim bi süredir
Şutör değil kiÖnlibero değil 8 falan oynuyor. Ama bizde 10 oynar. Cityye bakma
cityde biz oynasak es kaza 5-6 atarız ya zaten adamlar rakip yarı alanda oynuyor oyunu çok acayipBernardo tüm sezon 3 gol atmış
3 gol atması sorun değil, 4-3-3 oynasak torreiranın gönderileceğini bernardonun yanına gueye gibi 6 ve thuram gibi 8 alınacağını bilsem buyursun gelsin derim. Biz torreira-x-bernardo düzeniyle her maç ezileceğiz yineBernardo tüm sezon 3 gol atmış
barcalıların canlı yayında göbek attıkları adama gsc guardiola artığı çekiyor

Bernardo tüm sezon 3 gol atmış
Daha çok skor yaparken de öyle oynuyordu çift ofansif 8le oynadı City uzun süre. Önlibero değil playmaker orta saha rolü o ayrıca.10no değil ki ön libero oynuyor artık skor yapamadığı için
İnşallah almayız reis o zaman ne diyeyimJulian Alvarez gelse bende göbek atarım hatta yayın açar eşek gibi anırırdım.![]()