Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk'la da 10 senelik sözleşme imzalarsak kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olurBernardo geldi
İcardi kaldı
Benim kumarım burda biter
Herkese iyi geceler
bernardo ve VVD 2 istisnam 30 üstü olarakHangi futbolcuya karşı cephe alacağını hiç kestiremiyorum ceferinim. Kesin bernardoyu asıp kesersin diye tahmin ediyordum, şaşırttın.
Bizim maçta iyi oynamıştı listeye ön sıralardan girmiştir.Akliouche haberi girmiş biri Twitter'da
Keriz gibi inanasimiz geldi yalan mi söyleyelim kardeşim

Vandijk ile 3 yıllık sözleşmeye var mısınbernardo ve VVD 2 istisnam üstü olarak
Gönder gelsin hemen inanırız süper topçuAkliouche haberi girmiş biri Twitter'da
Keriz gibi inanasimiz geldi yalan mi söyleyelim kardeşim
messi arjantinli yalnizSaçıbaşı dağınık çıtkırıldım kolları ve sıska bedeniyle miadı dolmuş portekizli ömer bayramı klonunu neden isteyelim
Ömerin bile tıknaz pehlivan gibi vücudu vardı
Mats rots olur mu kiaga zaten sozlesmesi de kisacik 2027'de bitiyor
zaten ya yuklu zamla uzatacaz ya belese gidecek ya da satacaz bu paraya dorduncu bi ihtimal yok
acikcasi duzgun bi sol bek bulabiliyosak satma taraftariyim iyi topcu ama sakatliklari vs. oluyor takima seviye de atlatmiyor
Bunlar yerine Campos PSG'de ki vizyonunu tamamladıysa bize gelsin.Psgnin ilgilendiği topcular
Akliouche
Batrakov
Kroupi
Ulan campos birini sal be
Bernardo iyi pres yaparda diger ikisi zorSane - Bernardo - Leao bu hatla sığırpress oynarsak muhtemelen Osimhen her pozisyondan sonra arkaya dönüp el kol hareketleriyle söver.

helali hos olsunBu arada Bernardo’ya yıllık 10 değil 15M teklif etmiştik çıkan haberlere göre haberiniz olsun![]()
Şaka maka Bugün yarın batrakov açıklayabilirler.Bunlar yerine Campos PSG'de ki vizyonunu tamamladıysa bize gelsin.