Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb kitlesi transfere ve paraya hemen tav oluyor. Bi mourinho yüzünden geçen seçim aziz'i yarı yolda bıraktılar.
Aziz orada gereksiz bi hamle yaptı bence. Çok açık oynadı. Kitle zaten Azize karşıydı. Yara henüz kapanmamıştı. Şimdi Ali ve Steve'den ağzı yanan bir kitle var

Greenwood, hakan, lewa, merih bunlar bitmek üzere diyorlar bu 4'lü dışında Guirassy için şu an net haber yok daha doğrusu Safi tarafında yok.
1-2 hafta önce aynı hesaplar Guissary bitti diyorlardı bu açıklama gelince döndüler. Kulübü olmayan oyuncular için olabilir o bitirebilir ama kulübü olan oyuncular için bu bitmek üzere haberleri pek güvenilir gelmiyor bana.

Samiyen fbli duduklerin verdigi haberi niye veriyosun zavallı seni

Mesele fb degil.Bence de secim gundemiyle fazla kolpa dolasiyor ortalikta ama. Yarin degil 4, 14 tane adam aciklasalar cok umurumda degil.Bizim tavrimiz tutumumuz en azindan cikan haberler genel havadan alinan izlenim olarak söylüyorum bunu ne farki var gecen 3 seneden ? trans doneminim basinda acayip ucuk adamlarin ismi dolanip duruyor.Bi yandan dünya kupasi var bitmeden bisi olmaz deniyor.2 sene once de avrupa sampiyonasi vardi kimi aldik orda oynayan sanki.Neyse özetle bir planlari,Hazirliklari felan yok herzamanki gibi bi cacik yapamazlar agustos sonu gibi herkesde cinnet hali yildim artik.

Niye bu kadar yangin yapiliyo anlamiyorum.

Adam son kontrat pesinde 33 yasina girecek, surekli sakatlaniyor.

Zaten Kante ve Guendouzi var, Hakani maksimum oynatmak icin 3-5-2 oynaman lazim Inter gibi.

Populizm transferi
2 kez CL finali oynamış aynı zamanda İnter'in bel kemiği bu sene sakatlık yaşadı diye sürekli yaşayacak diye bir şey yok tabi ki sağlam kalacağınında bir garantisi yok ama taş gibi futbolcu açık açık geçen senede söyledim Torreira + Lemina'yı topla Hakan yapmaz.

2 kez CL finali oynamış aynı zamanda İnter'in bel kemiği bu sene sakatlık yaşadı diye sürekli yaşayacak diye bir şey yok tabi ki sağlam kalacağınında bir garantisi yok ama taş gibi futbolcu açık açık geçen senede söyledim Torreira + Lemina'yı topla Hakan yapmaz.
3-5-2 oynaman lazim o hakani gormen icin. Adam agir ve regista rolunde oynuyor.

Bu denklemde Kante ve Guendouzi taca cikiyor, cunku 3-5-2 sisteminde orta sahalar farkli profil oluyor.

Abi biraz sakin olun. Ya sizce mantıklı mı Hakanı almaları ki daha Inter ayağı var.
Hadi aldılar diyelim okey,
Kante - Gouenduzi -Asensio - Hakan 4'lüsünden kimi nasıl kesecekler?
Hakanın Kantenin yaşı ortada
3'lü oynayamazlar onu da geç
Maaş yüküne girmiyorum.

Alsınlar.

Safi Lewandowski disinda kimseyi alamaz. Diğerleri milleti kandırma projesi.

3-5-2 oynaman lazim o hakani gormen icin. Adam agir ve regista rolunde oynuyor.

Bu denklemde Kante ve Guendouzi taca cikiyor, cunku 3-5-2 sisteminde orta sahalar farkli profil oluyor.
Hakan fbye cuk oturur genduzi her boku yapıyo ve tempolu,topu yönlendirecek biri lazımdı yanına doğru adama gittiler hemde yerli

Mesele fb degil.Bence de secim gundemiyle fazla kolpa dolasiyor ortalikta ama. Yarin degil 4, 14 tane adam aciklasalar cok umurumda degil.Bizim tavrimiz tutumumuz en azindan cikan haberler genel havadan alinan izlenim olarak söylüyorum bunu ne farki var gecen 3 seneden ? trans doneminim basinda acayip ucuk adamlarin ismi dolanip duruyor.Bi yandan dünya kupasi var bitmeden bisi olmaz deniyor.2 sene once de avrupa sampiyonasi vardi kimi aldik orda oynayan sanki.Neyse özetle bir planlari,Hazirliklari felan yok herzamanki gibi bi cacik yapamazlar agustos sonu gibi herkesde cinnet hali yildim artik.
Sorun zaten burada bizim yönetime güven sıfır yarın bir gün batırmayacaklarına dair bir garanti yok.Gardi olmasa bu yönetiminin görev süresi bu kadar bile olmazdı aynı şekilde Okan hocanın ekstra çabaları olmasa yine olmazdı.

Ama şimdiden yönetimin yapacağı bahaneleri sıralayalım.

1) Oyuncular Dünya kupasını bekliyor.
2) Dünya kupası bittikten sonra oyuncu performansından dolayı bizi tercih etmedi.
3) Şampiyonlar liginde eleme oynamıyoruz grup aşamasındayız aceleye gerek yok.
4) Şampiyon kadromuz var
5) Fırsat transferi bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt