Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası baba orta saha denildi 40 m euro bütçe denildi şimdi o bütçe 30-35 m euro düşmüş nasıl oluyor.

O bütçe sene sonuna ayrılıp daha kaliteli adamlara gidilecekti nasıl olacak. :asd:

Sorun zaten burada bizim yönetime güven sıfır yarın bir gün batırmayacaklarına dair bir garanti yok.Gardi olmasa bu yönetiminin görev süresi bu kadar bile olmazdı aynı şekilde Okan hocanın ekstra çabaları olmasa yine olmazdı.

Ama şimdiden yönetimin yapacağı bahaneleri sıralayalım.

1) Oyuncular Dünya kupasını bekliyor.
2) Dünya kupası bittikten sonra oyuncu performansından dolayı bizi tercih etmedi.
3) Şampiyonlar liginde eleme oynamıyoruz grup aşamasındayız aceleye gerek yok.
4) Şampiyon kadromuz var
5) Fırsat transferi bekliyoruz.
Batiracaklarina garanti edebiliriz sevgili ahbabim.Katiliyorum sana oyaliyorlar trans isini zül goruyo bunlar

thuram camavinga iklisini istiyoruz

buna mukabil ilkay lemina kovulmali

Bir yerde sampiyon olacaklardı zaten. Sağlık olsun. Bizim bu dönem para harcamayıp seneye saklamamiz lazim.

An itibarıyla mevcut kadro Lemina ve Icardi olmadığını düşünebiliriz. Asprilla, Lang ve Gökdeniz gitti.

Günay, Kaan, Arda, İlkay, Ahmed bu takımın seviyesinde bile değiller.

14 oyuncumuz var.

Uğurcan
Günay

Sallai - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Singo - Kaan - Arda - Eren

Torreira - Sara
Nhaga - İlkay

Sane - Yunus - Barış
Armando - ??? - Ahmed

Osimhen

ifb nin trans hbrleri su sekle soktu gece gece

Ekli dosyalar

• 429A714D-32E6-445A-BEAE-296ACFB7B0DB.webp
    429A714D-32E6-445A-BEAE-296ACFB7B0DB.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 3
kelhancanin rezil rusva olacagi cok mutlu ediyor

Yav twitterda da görüyorum böylelerini millet iyice hasta oldu herhalde adam belliki buralara gelmek istiyor sen teklif yapmıyorsun sonra diyorlarki niye oraya gittin yani garip garip işler bizim yönetim geziyor paraları saçma sapan adamlara basıyor hakan olunca bedavaya gelsin yok efendim 2m de maaş alsın ama başkasına gidince de taraftar twitterda saçma sapan laflar etmeye başlıyor, bizimkiler teklif yapmamiski yani adamın tercih ettiği de bir sey yok.Bizim teknik heyet,yonetimin iyi oyuncuya alerjisi var artık yani bu bir gerçek singo mingo falan 40-50m olacak en az maliyeti yüksek olacak sonra 5.hafta yedeğe düşecek başka oyuncu bakmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt