Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo Salih tam istediğimize yakın 11 bir tek Van Dijk koyardım.
Ugurcanla osimheni nereye sattikla çikaramadimbu takimi hangi takim buSara 35 m euro
Barış 40 m euro
Kenan 90 m euro + 10 m euro bonus
Thuram 40 m euro
Can Uzun 40 m euro
Ferdi 40 m euro
Atta - Zaniolo + 15 m euro
Konate - free
-------------------
Total: 235 - 75 m euro = 150 m euro
Uğurcan
Singo - Van Dijk - Konate - Ferdi
Thuram - Atta
Sane - Can - Kenan
Osimhen

Barışı tutsakta Sane'yi 30 milyona satsak ?Sara 35 m euro
Barış 40 m euro
Thuram 40 m euro
Can Uzun 40 m euro
Ferdi 40 m euro
Konate - free
-------------------
Uğurcan
Thuram - Atta
Sane - Can - Kenan
Osimhen
30 teklif varsa sırtımda taşır götürürüm ulaşım parasını bedavaya getiririz ona da kabul.Barışı tutsakta Sane'yi 30 milyona satsak ?
Sen benden de çılgın çıktın şirin baba yalnız yakışır galatasarayımaSara 35 m euro
Barış 40 m euro
Thuram 40 m euro
Can Uzun 40 m euro
Ferdi 40 m euro
Konate - free
-------------------
Uğurcan
Thuram - Atta
Sane - Can - Kenan
Osimhen
Arabistan'dan teklif var ama Sane gitmek istemiyor30 teklif varsa sırtımda taşır götürürüm ulaşım parasını bedavaya getiririz ona da kabul.
Yeteneği varsa çalışan ve isteyen oyuncu her türlü gelişir. Çalışmayan da gelişmez Boey, Yunus, BAY, Bardakçı gibi nasıl geliştikleri ortada. Hatta Sallai'yi bile sayabiliriz. Gelişmeyenler de gittikleri takımlarda da pek gelişmediler sanki. Yusuf, Tete vb. gibi gelişenden daha çok gelişmeyen örnekte var.Frankfurt Can Uzun icin en az 30-40 milyon civari para ister, o da en az
Can bu paralari edecek potansiyelde biri ama bizde degil, Okan‘in elinde gelisebilecegini düsünmüyorum
Bize uymaz kisacasi, bu paralari harciyorsak net oglu net bir isim almaliyiz, bu da Can degil
4/4 yapmış her sene düzenli CL gruplarında yer alan hedefi sürekli ileri koyan takım bunu yapamıyorsa yöneticilik yapmasınlar.Sen benden de uçuk çıktın şirin baba yalnız yakışır galatasarayıma
Devam devam devam çıtayı düşürmeyin
AbiMartinelli bok gibi sezon geçirdi hatta Arsenal hücum hattında iyi sezon geçiren tek adam yok. Herkesi satabilirler kısacası.
Ona rağmen Martinelli’ye isteyecekleri bedel min 60-70 yani alamazsın ki o bedele bütçen olsa da almamalısın.
Aşempongun hala oluru var mı sergen kadroma dahil edecektim deli derler diye etmedimAbi
Thuram
Leao
Can Uzun
Aral Şimşir
Acheampong
Bergwall
Pavlovic
Ha?
Var tabi stoper sagbek oynar paşalar gibiAşempongun hala oluru var mı sergen kadroma dahil edecektim deli derler diye etmedim
Bilmediğimden soruyorum
Aynen öyle. Oyuncu menajeri ile görüş hatta anlaş bonservisli olan oyuncuda iş takımının isteğinde ve dediğinde biter.Sorunun Can tarafında olmaz asıl sorun Frankfurt olur son 3 senedir hayvan gibi satış yapıyorlar 30'u geçtim 40'a alırsak öpüp başımıza koyalım ki serbest kalma maddesinde bile diretebilirler.