Can Canbay
Parçalı Üye
Fenere forvet önerim
evet can daha tatlı ve samimiymişGreenwod 50
Can 50
Biz gidip canı mı alıyoruz
Bonservis isi cozulurse Can gelir.Gecen sene.olsaydi gelmezdi Sampiyonlar ligi vardi ve Frankfurt 80 milyon euro fiyat bicmisti.Kendi takimimizin kiymetini bence tam bilmiyoruz oyuncular bize artik baska bakiyor.
Aynen hepimiz salağız Greenwood'un Candan çok daha iyi oyuncu olduğunu bilmiyoruz o yüzden istemiyoruz. Yav herif tecavüzcü ocnun teki çoğu kişi o yüzden istemiyor.evet can daha tatlı ve samimiymiş
aynen ben de zaten greenwood messiden falan iyi demiştim.Sen yargı falan mısın nesin dünya polisi falan mısın yoksa ? Adamın yediği halttan kariyerinin içine sıçılmış oradan zaten alacağını aldı üstüne bu şerefsizliği yaptığı kadın kendisini affetti üstüne çocuk yaptılar mahkeme de akladı şimdi daha ne olması lazım o zaman fifa iptal etsin lisansını ingiltere de alıp idam cezası versin hatta.Herif oçluk yaptı ona göre de zaten hem cezasını aldı hem yaptığı kadın affetmiş yani daha ne olmasını bekliyorsun ben mahkeme miyim oyuncunun iyiliğinden bahsediyorum o yüzden de istiyorum burada yaptığının bağlamını değerlendirecek bir dünya kurum var zaten o da olmuş.Şimdi siyasete de girmeyelim de ne insanlar var ne makamda bu ülkede sanki burası Hollanda falan da yani Greenwood gibi oçluk yapan bir adam gelse pis kalır ülkedeAynen hepimiz salağız Greenwood'un Candan çok daha iyi oyuncu olduğunu bilmiyoruz o yüzden istemiyoruz. Yav herif tecavüzcü ocnun teki çoğu kişi o yüzden istemiyor.
Bitmiyor ki bunlarlaKonate 0
Khepren 35
Gwod 50
Muani kiralık
Alıp bitirek
Alper admin yeni favori Sadri mi ? fenerbahçe avatarından hiç mi rahatsız olmuyorrsunnBitmiyor ki bunlarla
can uzun yerine bu cocuğu alalım. olmuş hali bu
Birsey demek istedim ama vazgectim sonra.Alper admin yeni favori Sadri mi ? fenerbahçe avatarından hiç mi rahatsız olmuyorrsunn