GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 318

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,5K
Sayfa
318/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudan biraz bagimsiz olacak ama:

Neredeyse foruma 18 yillik üyeyim. Yazmak yerine, okumayı tercih edenlerden oldum genelde. Ne zaman transfer dönemi başlasa ve isimler ortaya atilsa suyun karşı tarafı burda hep ağır basar. İsimler önemli değil.Onlara yazılan her isim Messi,Ronaldo ayarında geliyor renktaslarimin gözlerine neden bilemiyorum.

Yine aynı kokular sarmış forumu. Sergen‘in falları ne diyor bilemem, ama bu koku yine şampiyonluğumuzun kokusu gibi geliyor bana.

İyi bir transfer dönemi sonrası , basta Tff-fb ortaklığı olmak üzere herkese ayrı ayrı sevgilerimizi sunduğumuz ve kendi rekorumuzu kirip 5. şampiyonluğu aldığımız bir sezon olur insallah.

Herkese iyi forumlar.

sanchez ve a.kerim'in hala iyi futbolcu olduklarını düşünüyorlar. Biri canı isterse ciddi oynayan sanchez diğeri çalım yemediği hızlı oyuncu kalmayan a.kerim.

Senesi ve adil demirbağ'ı alıp defans hattını yenilememiz lazımken hala 33 ve 32 yaşındaki bu oyuncularla sözleşme imzalıyoruz. Biz ne zaman profesyonel bir kulüp olacağız?

aynen ben de zaten greenwood messiden falan iyi demiştim.Sen yargı falan mısın nesin dünya polisi falan mısın yoksa ? Adamın yediği halttan kariyerinin içine sıçılmış oradan zaten alacağını aldı üstüne bu şerefsizliği yaptığı kadın kendisini affetti üstüne çocuk yaptılar mahkeme de akladı şimdi daha ne olması lazım o zaman fifa iptal etsin lisansını ingiltere de alıp idam cezası versin hatta.Herif oçluk yaptı ona göre de zaten hem cezasını aldı hem yaptığı kadın affetmiş yani daha ne olmasını bekliyorsun ben mahkeme miyim oyuncunun iyiliğinden bahsediyorum o yüzden de istiyorum burada yaptığının bağlamını değerlendirecek bir dünya kurum var zaten o da olmuş.Şimdi siyasete de girmeyelim de ne insanlar var ne makamda bu ülkede sanki burası Hollanda falan da yani Greenwood gibi oçluk yapan bir adam gelse pis kalır ülkede
Valla ben takımıma öyle bi şerefsizi yakıştıramıyorum. ifb'ye gelirse gol attığı sürece bu olayların çok göze Batmayacağını hatta Alex vari heykel dikme olayı bile olabilir. siyaset,sanat sepet de umrumda değil birileri oc ise bunu meşrulaştırmaya gerek yok oc ocdur. Bizden uzak olsun.

Şaka maka greenwood fener yaparsa ifb medyası aslında suçlu greenwood'un eşiymiş kumpas kurulmuş flan diye kadını suçlayabilir. heykel olayın da acaba abarttım mı dedim de ciddi ciddi bu olay olabilir.😂

Valla ben takımıma öyle bi şerefsizi yakıştıramıyorum. ifb'ye gelirse gol attığı sürece bu olayların çok göze Batmayacağını hatta Alex vari heykel dikme olayı bile olabilir. siyaset,sanat sepet de umrumda değil birileri oc ise bunu meşrulaştırmaya gerek yok oc ocdur. Bizden uzak olsun.
yani buradaki sorun zaten türkiyedeki futbol ortamı kaos ve pis , şu futbolda yönetici vs olan insanların %90ı karaktersiz ve her yol mübah gören bir rakip var , hakemlerle zaten her sene potada tutulurken bu tarz oyuncuları almamaları lazım ve imkan varsa bizim almamız lazım ana nokta orası aslında.Yoksa düzgün bir futbol ortamı olsa bu yaptıklarından dolayı ben de gelmesin derim ama şuan geldiğimiz noktada rakibimiz bir terör örgütü olduğu için ben sadece oyuncunun vereceği katkıya bakıyorum.Hakemi,federasyonun vs üstüne bir de bu tarz tek başına absürt katkı verecek adamla şampiyonluk ihtimalleri epey artar ama tam tersi noktada biz alsak kadro kalitesini artık kapatılmayacak noktaya getiririz hem de avrupada başarılı oluruz vs vs.Bu arada tekrar diyorum bu noktayı düzgün bir futbol ikliminde greenwood denilen şerefsizi 100 gol de atsa istemem zaten insanlığım daha ağır basardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt