GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 319

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,4K
Sayfa
319/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can hakikaten bize uymaz gibi ya. İkinci forvet gibi daha çok. Bizim öndeki üçlü atletizm işinde iyi, onları besleyecek teknik kapasitede biri lazım bize. Şu sınır işi olmasa düşünmezlerdi bence.

Cafer denen forum kisisini engellediğim halde nasıl benim mesajlarımı okuyup yorum yapabiliyor? Sonra polemiğe girince uzun süreler ceza alacağım. Bence forumda düzeltilmesi gereken bir özellik.

Oyuncu kötü bir oyuncu dediğim yok ama Osimhen ayarında bir adamda değil. Bir kere top rakipteyken hiç olmayan bir eleman tamamen bireysel bir oyuncu. Sadece gol- asiste bakmaktan ziyade direk takım oyununa ve o oyunu ne kadar yükselttiği daha önemli bana göre. Mesela ben G. Simeone'yi daha çok beğeniyorum.
Tam bize göre, bizde takım oyunu oynamıyoruz. Bireysel çaba ve kalite ile yapıyoruz. Takım oyununu geçin, daha sağlıklı pas yapamiyoruz. Yüksek skor katkısını istikrarlı şekilde gösteren her oyuncuya kapı açık olmalı.

Bana gol atan takımında bir yıl yaşamasın mantığı ile can uzunu alıyoruz demek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20-30 bandına 6m maaş alan 30 yaşına gelmiş ve düşüşteki Davinson’u satmak uygundur, yerine oyuncu buluruz hem de +4e uyan iyi stoper buluruz

1780402901907.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt