Orçun Sözer
Büyük Kaptan
Stoper için hayalim Khusanov kiralık falan
Cafer denen forum kisisini engellediğim halde nasıl benim mesajlarımı okuyup yorum yapabiliyor? Sonra polemiğe girince uzun süreler ceza alacağım. Bence forumda düzeltilmesi gereken bir özellik.
van Dijk oyle diyordu.Davinsonu sat. Vdijki al
Guncel yasaklilar listesi:
Bu normal bi durum cunku o seni engellememiş.Cafer denen forum kisisini engellediğim halde nasıl benim mesajlarımı okuyup yorum yapabiliyor? Sonra polemiğe girince uzun süreler ceza alacağım. Bence forumda düzeltilmesi gereken bir özellik.
Bu normal bi durum cunku o seni engellememiş.
Sen niye engelledigin halde cafonun postlarına bakiyosun rts. Çözemedim seni, ruh hastası mısın
yakup çınar yasaklansınGuncel yasaklilar listesi:
Üyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.
Milliyet Gazetesi, Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena, Nexus Sport, Krampon Sports, Sports Digitale, Sözcü Tv, Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Halktv, Ajansspor, Radyospor, Asist Analiz ve BBO Sports kaynaklı haberleri konu olarak açmak veya konu içerisinde mesaj olarak yazmak yasaktır.
Yagız Sabuncuoğlu isimli muhabir ve Gala Haber twitter, Rudy Galetti, Volkan Kılıç, Yakup Çınar, Nevzat Dindar, Burhan Can Terzi ve Ali Naci Küçük...
- Uğur İz
- haber kaynakları yasak
- Cevaplar: 6
- Forum: GSCimbom Forumları Hakkında
Guncel Tier listesi de bu:
Ekli dosyayı görüntüle 325057
Daha yeni cikardik ya zit pit herife ceza mi verelim Musap'a zamaninda yaptigimiz gibiyakup çınar yasaklansın

adil demirbağ takviyesi konusunda fikrin nedir