Hasan Bekir
Berlin Panteri
O suçu işlediği kesin sonra kadınla evlendi kadın davayı geri çekti.Beraat etmedi mi o yaw
O suçu işlediği kesin sonra kadınla evlendi kadın davayı geri çekti.Beraat etmedi mi o yaw
1 senesi kaldi, salarlar her türlü bu seferhakanın sözleşmesi yok mu interle
Milanin son sampiyonlugunda Leao neler yapti hatirlion mu. Herif tek başına sırtlıyordu. Sonraki sezonda öyleydi. Hatta Pioli varken hep elit seviyede bi profil cizdiError derim
Hakanım, Can kısık ateşte pişiyormuşSa, kime aldik
Greenwood olmaz ordaHakan + Merih + Greenwood + Lewa
Bunların 4 transferi böyleyse bizimde böyle olmalı
Can + Kenan + Thuram + Van Dijk
Sezon sonu haberler öyle kolay salacaklar gibi değildi. Salınca oraya transfer yapmaları gerekecek o yüzden 1 sene daha tutma ihtimalleri yüksek salsalar da 20-25 civarı bonservis isterlerse şaşırmam.1 senesi kaldi, salarlar her türlü bu sefer
frankfurt kan emici club, can icin manyak bons cekerler, soyuluruz benden söylemesiHakanım, Can kısık ateşte pişiyormuş![]()
Bu herif garanti başkan olacak. Her tuşa bastı ve fb'liler azizi yine satacak kesinHakan Safi, Lewandowski sonrası Hakan Çalhanoğlu'nu da istiyor.
Hakan Çalhanoğlu'nun temsilcisi şuan İstanbul'da.
(A Spor)
Hakan gitmek icin diretirse 15‘e falan salabileceklerini düsünüyorum. Seneye bedavaya gideceğine biraz para kazanalim düsüncesinde olabilirler.Sezon sonu haberler öyle kolay salacaklar gibi değildi. Salınca oraya transfer yapmaları gerekecek o yüzden 1 sene daha tutma ihtimalleri yüksek salsalar da 20-25 civarı bonservis isterlerse şaşırmam.
frankfurt kan emici club, can icin manyak bons cekerler, soyuluruz benden söylemesi
Sane gitmesi lazım anca o zaman yeşil tahtayı alırız yoksa mantıklı olmaz hatta Sane gitse Barışı sağa koyarımYesil tahta bizde ucar
fb 75 yaş ortalamasıyla şampiyon olursa scout tayfa:Ben safi baskan seçilir fb de 75 yas ortalaması dunya yildizi spor olur Diyorum. orta sahada ikili mucadele kazanma orani yerden yuzde on havadan yuzde 9![]()