Adminim Dumfries'de 3'lü beki defansif anlamda sorun yaşatmaz mı yoksa sistem mi değiştirecekler.Trent hariç sagbekleri kalmadı üstelik Trent çok ofansif olduğu için defansif yönü ondan iyi birine bakıyorlardı. 20 milyona Dumfries paketi iyi bu piyasada ikisi o sağ tarafı götürür.
Dursun başkan soruyu Okan Buruk'a sorup, onun cevabını beklemeden "Bence Camavinga" mı demiş.Dursun Özbek, Okan Buruk'a "en çok kimi istersin" sorusuna Camavinga cevabını verdi.
Okan Buruk ise en çok Thuram'ı istediğini söyledi.
(Emre Kaplan)
Şirin baba ban işi kısık ateşte pişiyor
Uyku tutmuyor.Ya tam kendimi topluyorum icardiyle sözleşme uzatırlar korkusundan panik atak geçiriyorum
Gwod bile bu kadar korkutmuyo
Mourinho ne oynatcak bilmiyorum sadece takıma daha agresif ve isimden ziyade daha çok takım oyuncuları istediğini söylemiş Perez'e.Adminim Dumfries'de 3'lü beki defansif anlamda sorun yaşatmaz mı yoksa sistem mi değiştirecekler.
3-4-3 dönme ihtimalleri olabilir mi acaba.
camavinga sara
baris can kenan
osimhen
vay vay vay
Biga 3. lige çıkmış üstat. Tebrikler.yedekler
sane yunus aral
deniz
Onların bu sene orta saha süreci inanılmaz sancılı olacak gibi Paz, Arda, Bellingham, Valverde özellikle 8-10 konusunda inanılmaz çakışma var. 6 numaraya transfer yaparlar merkez orta saha çekmezler gibi geliyor.Joa nevesi madride yakistiriyorum