GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 395

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,7K
Sayfa
395/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben topu alıp dikine giden herkesi forvet gözüyle görüyorum. Mesela vini bana göre forvet. Size göre orta saha olabilir. Mbappe.. kanatta oynarken bile bana göre forvetti... neyse sizi mi kırayım orta saha olsun...
Vini, mbappenin os ile ne kadar alakasi varsa masturbasyanonun da bunlarla o kadar alakasi var rts.

Trabzon şimdiye kadar yapması gerekeni yapıyor ne bizle ne de fenerle bütçe yarışına girip yarışamazlar zaten baştaki takımlar ne yapıyorsa tersini yapmak her zaman mantıklı oluyor.

Muçi'yi de sayarsak daha Haziran ayının başında 5'nci transferlerini yaptılar taktir etmek lazım. Plan, program başarı getiriyor mu uzun vadede görürüz ama en azından o bütçelerle rekabetçi olmaya çalışacaklar.

Trabzon şimdiye kadar yapması gerekeni yapıyor ne bizle ne de fenerle bütçe yarışına girip yarışamazlar zaten baştaki takımlar ne yapıyorsa tersini yapmak her zaman mantıklı oluyor.

Muçi'yi de sayarsak daha Haziran ayının başında 5'nci transferlerini yaptılar taktir etmek lazım. Plan, program başarı getiriyor mu uzun vadede görürüz ama en azından o bütçelerle rekabetçi olmaya çalışacaklar.
ertugrul dogan iyi is yapiyo

Bizim teklif augustosa kadar 10 kilo verirsen kontrati alirsin olmali
1780502477685.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt