Sadri Baykam
Büyük Kaptan
copAvatarım nasıl
Vini, mbappenin os ile ne kadar alakasi varsa masturbasyanonun da bunlarla o kadar alakasi var rts.Ben topu alıp dikine giden herkesi forvet gözüyle görüyorum. Mesela vini bana göre forvet. Size göre orta saha olabilir. Mbappe.. kanatta oynarken bile bana göre forvetti... neyse sizi mi kırayım orta saha olsun...
Icardi agustos ayına kadar teklifi degerlendirecekmisKime aliyoz beyler
Okanı öven birisinin futboldan bu kadar bihaber olmasına şaşmamalı herif daha mevkileri bilmiyor yaw ahhaahVini, mbappenin os ile ne kadar alakasi varsa masturbasyanonun da bunlarla o kadar alakasi var rts.
Sağ üstten birilerini almamız gerekiyor
ertugrul dogan iyi is yapiyoTrabzon şimdiye kadar yapması gerekeni yapıyor ne bizle ne de fenerle bütçe yarışına girip yarışamazlar zaten baştaki takımlar ne yapıyorsa tersini yapmak her zaman mantıklı oluyor.
Muçi'yi de sayarsak daha Haziran ayının başında 5'nci transferlerini yaptılar taktir etmek lazım. Plan, program başarı getiriyor mu uzun vadede görürüz ama en azından o bütçelerle rekabetçi olmaya çalışacaklar.
Can LongKime aliyoz beyler
Bizim teklif augustosa kadar 10 kilo verirsen kontrati alirsin olmaliIcardi agustos ayına kadar teklifi degerlendirecekmis
Yapması gerekeni yapıyor, şovdan uzak mütevazi takım kurup gençleşip hem satış yapıp hem de performans almaya çalışıyor, 2-3 sene bu düzende devam ederlerse kendilerine güzel etiket olur.ertugrul dogan iyi is yapiyo
Bizim teklif augustosa kadar 10 kilo verirsen kontrati alirsin olmali
O cocukdan olacak, büyük potansiyelCan Long