Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.954
- 11.269
- 1.838
vay be deniz zorlu ilk defa espiri yapmis. itiraf etmek gerekirse komik de. yapay zekanin geldigi nokta korkutucu.Silas mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay be deniz zorlu ilk defa espiri yapmis. itiraf etmek gerekirse komik de. yapay zekanin geldigi nokta korkutucu.Silas mi acaba
Futbolda nelerin degisecegi belli olmaz. Belki 10-15 sene sonra yarismaci takim oluruz. Ya da tam tersi batik kulup huviyetinde de olabiliriz.Çikarmişızdır illa ki yav şimdi hatirlamiyorum ne dedigimi o zaman da. Çıkarmadiysak bizde baya halüsinasyon görüyormuşuz hastaymışız demek ki Cl almaya yakın bile değiliz. Bir 50-100 yılda daha da olmayız muhtemelen.
Hakan Safi: Luis Suarez, bana söz verdi. Süper Lig'in kralı olacağım dedi. 20 gole başka para, 25’e başka para, 30’a başka para koyduk. Hattrick yaparsa başka para alacak, derbilerde atarsa başka para almaya devam edecek. Süper Lig şampiyonluğuna da 2 katı para koydum.
Artık yeter! Iyi maçları iyi oyuncularla kazanırsın. Ben Dünya yıldızı getireceğim dedim, dalga geçtiler. Alın size Dünya yıldızı! Limit var dediler, alın size limit. Limit burası arkadaşlar!!
Yalnız bazen düşünüyorum bizden de bir über zengin biri başkan olsa acaba neler olabilirdi diye.
Forbes 100e girip kulüpte görev alan tek adam vardı onu da hapse attılar birilerini yendiği için.
Her sene bu adamin resmini goruyomEkli dosyayı görüntüle 325246
Adminim bu ağabeyimiz için ne düşünüyorsun? Bir rivayete göre zaman zaman Ali Koç'a sadaka veriyormuş.
Haim Fresco gibi bu da, çok mistik ama altı boş.Ekli dosyayı görüntüle 325246
Adminim bu ağabeyimiz için ne düşünüyorsun? Bir rivayete göre zaman zaman Ali Koç'a sadaka veriyormuş.
Sağ üstten birilerini almamız gerekiyor
Yalnız bazen düşünüyorum bizden de bir über zengin biri başkan olsa acaba neler olabilirdi diye.
Forbes 100e girip kulüpte görev alan tek adam vardı onu da hapse attılar birilerini yendiği için.