- 1 Mayıs 2018
- 58.012
- 48.773
- 3.873
Kolo Muani coktan Juventusa evet dedi
serhan hala kolpa pesinde
serhan hala kolpa pesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda var zatende ama bukadarda kolpa olmaz yav. Biraz sayginligini ve inandiriciligini kaybediyor böylece.Etkileşim değil mevzu, iyi para alıyor onları atmak için.
Emmanuel Emenike haberi de olur SadrimFabrizyo paylaşım için 2500 euro mu ne istiyodu
Gscye selam yollatayım mı
Portekiz ve hollanda tam farmer ligleri. Süper ligde bile gol atmak daha zor, sertlik olduğu içinSuarez bu sezon 38 gol 9 asistle oynamış
Lavuk by gol resmen
Devre arasinda yaptiklari salakliktan oturu o kadar cok dalga gecildi ki iclerine isledi. Simdi haril haril ik transfer olarak forvet bakiyorlar. Hatta 2 tane direkt alacaklardirfb sadece forvet mi alıyor bana mı öyle geliyor yoksa
lewa suarez muriqi guirassy başka var mı
Bugün avatarıma haince pusu yapıldı tekrar koydumEmmanuel Emenike haberi de olur Sadrim![]()
Forumun Che Guevara sısın SadrimBugün avatarıma haince pusu yapıldı tekrar koydum
Bu kardeşin var ya bu kardeşin moderasyona meydan okuyor
Bunu biliyoruzda bukadar isim yapmis biri, ihtiyaci varmi bunlara. Gittikce inandirilicigini kaybetmeye basliyor. Bizimkileri gecti yalan haber yapmaya.Malum takım yöneticileri bunu mamalıyor
Sportingin bodoyu yendiği maç yarım saat izlemiştim boş topçu değilPortekiz ve hollanda tam farmer ligleri. Süper ligde bile gol atmak daha zor, sertlik olduğu için
Tabiki boş topçu değildir de. Portekiz ve hollanda'da forvetlerin istatistikleri genelde yüksek oluyorSportingin bodoyu yendiği maç yarım saat izlemiştim boş topçu değil
Ama 28 yaşında ve serbest kalması 80m euroymuş eder mi bilemedim
Tfer kolpası mıForumun Che Guevara sısın Sadrim
Çok kolpa dolaşıyor iyi mi kötü mi bilemedim..
İyi para veriyorlardır. Tabiki paraya ihtiyacı varBunu biliyoruzda bukadar isim yapmis biri, ihtiyaci varmi bunlara. Gittikce inandirilicigini kaybetmeye basliyor. Bizimkileri gecti yalan haber yapmaya.
Bende bodonun sahasındaki maçı izlemiştim oluk oluk siciyordu döndürmediler bile lavuguSportingin bodoyu yendiği maç yarım saat izlemiştim boş topçu değil
Ama 28 yaşında ve serbest kalması 80m euroymuş eder mi bilemedim
Fabrizyo paylaşım için 2500 euro mu ne istiyodu
Gscye selam yollatayım mı