Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran denen hergelenin Gsmizde isi yok. Haddinden fazla dillenmeye basladi bu mevzu umarim almak gibi bir skandala imza atilmaz

Bu Jhon Duran'ın derdi fbyi kudurtmak sanırım. Artık ne yaşadıysa orada.

Ben Can Uzun'a maliyetinden ötürü biraz soğuğum. Yani o kadar para verdikten sonra muhtemelen bizim yönetim yine orta sahaya ya da diger yerlere bütçe ayiramayaxak. Son güne doğru fırsat transferi kovalamaya çalışacaklar ve bir çuval incir berbat olacak gibi...

kendine tekrar ispatlamak istiyor bence, Nassr'da istese yan yatip parasina alabilir.

Sahsen, ben dusuk ucretlerle alirdim. 2m kiralama, 3m maas falan hayir demem.

Ama, gelmeden once cok ciddi olarak uyarilmali, her gun extra idman, bunu yapmazsan oynatmayiz, ve ocakta gonderriz falan.

Kendine parcalamasi lazim

Biraz sevgiye ihtiyac var
istenmeyen adama neden kira parası vereceğiz. Maaşını da karşılayıp göndersinler fener malından zaten 20 milyon para aldılar zararları yok

Eger icardi konusunundadece izleyip, bekleyip ayrilik durumunda jhon duran olacaksa yonetim kafayi yemis...

Arsenal kiwior'u pek kullanmıyor porto'ya kiralamıştı acaba bize düşer mi ?

Kimin aklina gelirdi real madirid ve fener rezalet baskan adaylari kategorisinde birbirine denk olacak diye.

Herif haaland formasi acmis, haaland "kim lan bu" demis 🤣

Orta sahaya Genc tempolu darbeli pres yapan yerden ve havadan ikili mucadele kazanma orani yuzde altmislarda ve kaybedileni geri kazanma orani 5 ve uzeri olan oyuncu almamız gerektiğine inanan herkese gunaydin 🙂🙂

Jhon Duran'ın bizde o problemli havasının olmayacağını düşünüyorum Apo abisi ile video çekip atar, Sane Lemina ve Jakobs'la eğlenceli videolar atar, aşırı gelmek istemesi ki en yakın arkadaşı Aspirilla'yı sepetledik, demek ki kendini toparlama isteği de var zaten kiralanacak alınabilecek bir risk zaten 1. forvet olarak gelmiyor

Fenerbahçe'de iki başkan adayı da Hakan Çalhanoğlu için menajerine teklif yaptı. Inter, 10-15 M € bonservis bedeli istiyor.( Gökhan Dinç)

Jhon Duran'a forumun geneli niye bu kadar soğuk? Adam henüz 22 yaşında, hala kariyerinin başlarında sayılır. Eminim fb'de oynamış olmasaydı çoğu kişi Duran isminden büyük heyecan duyardı. fb mal bir camia olduğu için orada tutunamaması benim için kıstas değil. Ki, fb'ye de katkı sağladı bence. Kaybedilmek üzere olan iki derbi onun sayesinde geri döndü. O maçları fb kaybetmiş olsaydı lige belki de çoktan havlu atmış olacaktı. Sorunlu deniyor da, kaptanımız İcardi çok mu sorunsuz? Bir yıldır kilo vermez, takımla keyfine göre ya sevinir, ya sevinmez, bazen ısınmaya çıkmaz. Bunlar sizce profesyonel bir davranış mı? Şahsen ben 33 yaşında İcardi yerine, Duran gibi hala patlama yapma ihtimali olan bir oyuncunun kadromuzda yer almasını daha çok isterim.

Not: İcardi efsanemizdir, o ayrı mesele. Yaptığım yorum son sezon özelindedir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt