- 1 Ağustos 2009
- 47.225
- 49.555
- 4.878
John Durant gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübü ile anlasmadan nasi bitiriyo
Sanchez pataklarJhon Duran nereye gitse sorun cikariyor
Milli takimdan bile disiplinsizliklerden ötürü def edilmis
Asla istemiyorum
Real Madrid olmak ne kadar güzel bisey yaAdamlar 2 günde Konate ve Dumfries'i aldı, bizde olsa 3 ay sürerdi şu muhabbet yok eşi ikna oldu yok baska teklifleri değerlendirmek istiyor, yok ülkeye soğuk

işte tam bu yüzden Kane almaları lazım dı oyun kurulumu için , Kroos - Modric bulamadılar ama Benzema bulabilirlerdi , kaçtı o trendeModric-Kroostan sonra merkez ikiliyi oturtamadı Real orayı halletmeleri lazım önce. Valverde-Bellinhgam kağıt üzerinde çok iyi isimler ama Kroos ve Modricin oyun kuruculuğuna oyun zekasına yaklaşamıyolar orda oynarken.
Max 2 seneye köyüne döner 30 yaşına gelmeden futbolu bırakır.Her şeyini geçtim, John Duran iyi bir futbolcu da değil ki. Herifin futbol ile alakası yok. Öyle Fener'e özgü bir mental problemden bahsetmiyoruz, genel olarak sağlıklı bir psikolojiye sahip değil. Birkaç yıl sonra futbol piyasasından silinip gidecek bir adam için yıllık 4 5 milyon maaş yazılıyor.
Oyun içi etkinliği de öyle üst düzey birisi değil. Şutları dışında adam akıllı bir şey izletmeyen, zamanında kendisiyle ilgilenen büyük kulüplerin transferine hiç yanaşmadığı, patladığı takımda bile rotasyonda oynarken neredeyse çocuk yaşında gideceğim diye sorun çıkartan bir adam. Zenit'e adım attığı maç bile kırmızı kartlık hareket yaptı diye gündem oldu daha birkaç ay önce.
Bu mu yani Galatasaray 'ın rotasyon için düşüneceği seviye? Hangi gerekçe ve mantıkla istiyoruz bu arkadaşı? Yapmayın gözünüzü seveyim
Skandal ya, bir de o fizikle idmana falan çıkıyorlar utanmadan