Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’nin derdi yine tatili nasıl uzatırım.. çeşitli bahanelerle takım çalışmalarına, kampa katılmayacak adamı bedava oynayacak olsa istemiyorum.. tarak kürek bahane dönemleri bitti, adam olmaya niyeti olmayan kimseyi bekleyecek durumda değil takım. Yönetim, teknik ekip, icardi herkes kararını bir an önce versin, çocuk yuvası değil burası

rasford da muani de neden buraya gelip yedek olmak istesin ki

bana bu işler çok mantıklı gelmiyor

zaha ziyech bile 2 maç oturunca yüzleri asılıyordu

25 milyonu verdikten sonra daha düşük maaşlı yükselişte fransadan belçikadan topçular bulursun diye düşünüyorum
İleri uçun her yerinde oynayabildiği düşününce direk yedek olarak bakmamak lazım. Rahford bize gelse her türlü 30-35 maçta ciddi süre alır. Bu sezon Barış'ı dinlendiremedik diyoruz ya o sorun olmaktan çıkar mesela. Osimhen ceza- sakatlık olsun sorun olmaz. Hatta mesela CL maçları öncesi Osimhen'i ligde 50-60 dakika oynatır dinlendirirsin gibi. Her türlü tatmin edici süre bulur Rahford yani.

artık emin oldum fb seçiminden sonra yabancı sınırı değişirse icardi ile sözleşme yapacak başkan bu yüzden bekleniyor

Burak eren bu dönemin askin ates’i galiba

O da israrla sallardi

ali naciye de kutluyada gram itibar edilmez hele olumlu haber verdimi asla ama olumsuz haber oldu mu bu iki kolpacıdan asla paylaşılmadan geçilmez
Valla Dursun Özbek'in top çevireceğini bilmek için Ali Naci ya da Kutlu olmaya gerek yok. Bekleyelim 1-2 hafta netleşmezse haber doğrudur zaten.

ifb ferdi hakan ve merih i aciklarsa su vaziyete bürünürüz dogrusu

Ekli dosyalar

• 43B779EA-68F8-4132-892D-51822E13754F.webp
    43B779EA-68F8-4132-892D-51822E13754F.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 2
Kolo Muani’yi de alırım Camavinga’yı da eğer zerre ihtimal varsa ve fırsat haline dönüşmüşlerse - çok yüksek maliyet değil yani- ikisi de üst seviye oyuncuları sadece bu potansiyele erişmelerini sağlamak gerekiyor.

Komik gelecek ama OB bu tarz oyunculara çok yarıyor, oyuncuların röportajlarından anladığım onlara felaket özgüven aşılıyor.

Ferdi'yi bu sezonun ardından TR'ye döndürmek imkansız gibi bir şey.

Orkun gibi malca bir psikolojisi yoksa ve sakatlık yaşamazsa bir daha buralara düşmez.

Burak Eren'in bize yazmadığı bir isim oldu mu?

Baktım da bizim hesabı da takip edermiş.

El Mala 45+5 milyona Brentforda gidiyormus. Genc oyuncu bulup parlatmak önemli. +4 kontenjani keske adam gibi kullanabilsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt