Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern Saibariden sonra Brown ile de anlasmis. Frankfurtun beklentisi 50-60 arasiymis.

Burak Eren 1 aydır mütemadiyen sallıyor kimse de ne ayaksın demiyor herife.
Elinde liste var gibi konuşuyor.
10+4'e de hazırız merak etmeyin falan diyor.
Ya birileri taraftarı sakinleştir, 3-4 günde bir isim gir dedi; ya da teknik taktik yazmanın etkileşim getirmemesinden dolayı etkileşim almak için bu yola girdi :D

Ama ben kolpa ihtimalini ilk sıraya koymuyorum. Burada yazdığı dönemin üzerinden çok geçmiş olsa da bu kadar değişmemiştir.

Dursun Özbek’in yedek santrafor için para harcamak yerine ucuza İcardi’yi çözmek istediğine adım kadar eminim bu arada.

Neyse bakalım, tahminen 5 transfer ile kapatırız sezonu, maks 3 oyuncuyla yollar ayrılır gibi.

Not: Kaan 1 sene daha kalabilir gibi görünüyor şimdilik zaten kontratı var 2 sene daha

Kutucu
İcardi
Sallai veya Sara

Eğer sürpriz bir ayrılık olmazsa seneye ilk 11’imizde 2 farklı oyuncu ile başlarız onlar da 10 ve 6 numara olur

Transfer süreci uzayacak şundan belli zaten ilk 11’e direkt sadece 2 oyuncu düşünüyoruz ve muhtemelen bunlara 30-30 veya 35-25 falan bi para sıkıcaz (hiç sanmıyorum ama en iyi ihtimalle birine 40 veririz diğerine de 30-35)

Haliyle hem 10 hem 6 için bence felaket derecede fırsat kovalayacaklar bu yüzden acele etmeyecekler

İşte Camavingna düşer mi mesela, bunun peşinden bi 1.5 ay gideriz

zaten ilk 11’e az oyuncu alacağız, namımız yürüsün mantığında gidecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt