Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupası başladığında forum:
- çuraçao-bangladeş maçında hızlı, atletik bir zenci görülür. Ortasahaya İLAÇ olur denir.
-ispanya-Panama maçında 6-0 dan sonra oyuna giren barcelona B takımından bir futbolcu için biz niye böyle cevherler bulamayız denir
...
Çok eğleneceğiz çoook

Camiamızda başarılar dilerim..

IMG_8884.webp

Scoutlar olumlu rapor verirseymis. Herif Bayern, Leipzig, Chelsea, Dortmundun falan listesinde, Chelsea devre arasi 30 milyon önermis ve takimi salmamis. Böye piyasasi olan 18 yasindaki Avrupali cocuk Türkiye'ye anca ailesini rehin alirsan zor getirirsin.

Bizimkiler Fransadam 22 yasindaki, asiri piyasasi olmayan Doue'yi bile ikna edememisti.

Adamlar icardi gundeminin suyunu cikariyorlar ,herkes yutuyor gibi geliyor

40+7-8 bonus+ kardan payı kabul ederler sanki. Lakin DK'dan sonra görüşelim diyecektir Frankfurt.

kimse 60 milyon vermez Can icin o kadar da degil
ne gösterdi ki?

max ederi 30 milyon o da potanisyeli icin (ve yerli olmasi ayri deger katiyor).

frankfurt başkanını vurun anasını satayım ya biraz düzgün kulüp olun gidin sıkın şuna bu işe anca böyle cevap verilir yani 60m istiyorlarmış öyle yok vermiyoruz la kapanacak iş değil anasını satayım sövseler daha iyi bu iş artık kan davası oldu

Osi için 70/80 verilirdi, verildi de.

Can Uzun için maks 40 45 olur, üstüne çıkmayız kaldı ki çıkan da olmaz zaten. Frankfurt kendisi bilir.

O parayı vermek akıl işi değil
Piyasa çok yüksek. Bana da çok yüksek geliyor bunlar ama kimi alacağız daha uyguna? PSG, 25-30'a Kang In Lee'yi verirse ona ne dersin mesela? Ya da bu Psg transferi iptal olan Batrakov'a benzer para vermek doğru mu? Ben hiç izlemedim mesela onu ilk 11'e rahat yazar mısın?

60m etmesi için can uzunun tek başına dkyi alması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt