- 6 Eylül 2014
- 94.576
- 65.268
- 4.608
İzlemedigin bir lig var mı admirimSosyal medya cahil dolu.
Moleiro'yı tanımıyor nasıl 40 milyon euro olur diyor. Gidip LaLiga izlersin eğer oyuncuyu bilmezsen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlemedigin bir lig var mı admirimSosyal medya cahil dolu.
Moleiro'yı tanımıyor nasıl 40 milyon euro olur diyor. Gidip LaLiga izlersin eğer oyuncuyu bilmezsen.
Kerem 13. Olduğumuz sezon gibi mi? Bu arada eleman kim falan hiç bilmiyorum...He iyi topçu tek sezonluk performans ile. kulübü kümede kalmaya oynamış ve skor bu çocuğun üzerinden olmuş.
Sen bu samete niye taktın lan.bugün Moleiro alıp üstüne bi de Samet alma işimiz yok mu ? ewqeqweqw
O paralar zaten şişirme EPL ve pasaport etiketinden dolayı öyle ben paradan bağımsız dedim.bence değil ya de ligt'den iyi oyuncu değil mesela en basitinden o paraların seviyenin topçusu değil bence
Var tabiİzlemedigin bir lig var mı admirim
hiç skor istatistiğine bakmadan yorum yaptım, şuan hali hazırdaki varlığı potansiyeline ulaşmamış hali Barış'ın en iyi haliHe iyi topçu tek sezonluk performans ile. kulübü kümede kalmaya oynamış ve skor bu çocuğun üzerinden olmuş.
Bayılıyorum şu reklamlara
şu herif iyiye benziyor
şu herif iyiye benziyor
Lan alper var ya senin bu oyuncu bilgin falan çoğu scoutta yoktur ha... ortalama haftada kaç maç izliyorsun? Merakımdan soruyorum...Var tabi
Süper Lig dimi GS disindaVar tabi
Pl izlemeyi biraktin mi arsenal samp oldu hic yorumunu görmedim ihtiyarİzlemedigin bir lig var mı admirim
Kusura bakma seni teselli edemedim. Yazıyordum sen gormemissin. Şampiyonlar ligini alsaydık çok iyi olurduPl izlemeyi biraktin mi arsenal samp oldu hic yorumunu görmedim ihtiyar
Can Uzun+Barış Alper'i 8e böler 4e katlar