Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aral ve Can hamleleri olsa hem yabancı sınırı için hemde yatırım amaçlı çok iyi hamleler olur. Ayrıca Aral bu sene Barışı yedekler önümüzdeki süreç içinde Barış ya da Yunusun satılma durumuna göre elinde hazır oyuncu olur

tolgahan kesinlikle tier 1 ona şüphe yok ama muhabir falan değil o yüzden öyle süregelen haberler aldığını düşünmüyorum , çok yüksek ihtimalle hoca,başkan yada kavukçu çevresinden biri onların yakın akrabalarının arkadaşlarından da olabilir o yüzden büyük ihtimalle sadece süreç sona gelince haber alabiliyor biraz isimleri salladığını ve gündeme göre şeyler yazdığını düşünüyorum etkileşim almak için.Bazı isimleri önden öğrenip yazıyo ama jankat falan işinin doğru olduğunu ben düşünmüyorum.Muhabir olmak zor iş zaten onların çoğu haberi menajerden alıyor bununki biraz şans tanıdığı menajer de yoktur zaten sırf işte dediğim çevreden olması sebebiyle net haberi alabiliyor son düzlükte

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın maaşı arttırılarak ve sözleşmesi 2028 yılına kadar uzatılacak. (Çağatay Çelik)

Uğurcan
Sallai-Singo-Abdulkerim-???
Torreira-Camavinga
Sane-Can-Barış
Osikooooo

Aral
Ugochuk
Can
Thuram

Muazzam olur…

Tolgahan: Burnley forması giyen Fransız Lesley Ugochukwu , Galatasaray’ın u23 transfer listesinde.

Bakın bu bilgileri beni kaynak göstermeden kendi haberim diye benden görüp paylaşan olursa as :d

Haberlerimi çalıp millete şov yapmayan ne muhabir kaldı ne fenomen. Bari kaynak gösterin amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt