Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardo Silva, Galatasaray'a sıcak bakıyor! Bernardo Silva'nın yakın çevresine, "Galatasaray ile anlaşmaya sıcak bakıyorum. Aramızda bir ön görüşme gerçekleşti. Kararımı Dünya Kupası sonrası vereceğim ama Galatasaray ihtimali hiç de az değil" dediği öğrenildi.

(HT Spor)

Okan hocanın genç oyuncu mantığını anlamış olduk en azından

Fransa’dan genç oyuncu fetisistlerine iyi bir haberim var

1780647759894.webp

%25 dedikodu %75 etkileşim savaşları

Yalnız bu ismi çıkan genç oyuncular öyle 5-6’ya alınabilecek oyuncular değil her birine 15-20 isterler

Böyle 2 tane alsak net 40 milyon çıkar cepten

Yalnız bu ismi çıkan genç oyuncular öyle 5-6’ya alınabilecek oyuncular değil her birine 15 min isterler
5-6'ya oyuncu mu kaldi yav, onlar no name isimler olur en fazla Renato Nhaga gibi. Sen isimli veya 5 buyuk ligden genc baktin mi otomatik 20+ diyeceksin.

Dursun: Bana derhal bir Fransız getirin

Demiş gibi nöbet.

Eyvah eyvah transfer listemiz ifşa ediliyor

5-6'ya oyuncu mu kaldi yav, onlar no name isimler olur en fazla Renato Nhaga gibi. Sen isimli veya 5 buyuk ligden genc baktin mi otomatik 20+ diyeceksin.

Evet evet onu demek istedim, hocanın genç oyuncu anlayışını da tam olarak görmüş olduk. Yani muhakkak ortalama bi takımda düzenli forma giyiyor olmasını istiyor. Çocuk Lille’de 20 küsür maça ilk 11 başlamış mesela. 20’ye anca alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt