Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khephren Thuram Camawinga su an daha olasi bu heriften bu yaz saglam bir paraya Manuya falan cakarlar gibi geliyor
2. Takımım Manu benim çok iyi takip ediyorum, Baleba'dan vazgeçtiler Mateus Fernandes, Adam Wharton,Alex Scott bunları kovalıyorlar ki zaten Ederson'u da aldılar orta sahaua

45 civarına alırsak öp başına koy, Can Uzun mesela 40-45 eder mi bilmiyorum ama Baleba'ya gözün kapalı verirsin
50-60 isterler en az potansiyeli yüksek ama bu sezon sicti baya o yüzden kimse bu paraları vermez anca işte biz kabul edersek bu paraları alma şansımız olur , pahalı ama fırsat garip bir şey baya

Bizimkiler listeye almak icin topcu yazmislar. Aliriz balebayi kesin!

2. Takımım Manu benim çok iyi takip ediyorum, Baleba'dan vazgeçtiler Mateus Fernandes, Adam Wharton,Alex Scott bunları kovalıyorlar ki zaten Ederson'u da aldılar orta sahaua

R.tas bilmem katilir misin Manu hala takima level atlatamayacak heriflerin pesinde kosuyor gibi .. Biz artik sampiyonluga oynayan Manchesteri da gormek istiyoruz

Ohaaaa baleba mı ohaaa, kamyonla para saçan manu bile alamadı bu adamı mümkün değil. U23 ü geçtim en iyi opsiyon bu olur camavinga Thuram vs dahil

söyledik bunları aylardır dileniyorum Baleba diye, geçen sezon satacaklardı mal gibi 80 istediler şimdi beklentilerini 45-50ye çekmişler

Osimhen'in 130'dan 75'e düşmesi gibi büyük fırsat

Baleba’ya minimum 65 isterler. Daha doğrusu 70 artı isterlerde kısa vadeli ödeme ile vs ikna edebilirsin

Baleba satışı olmadıktan sonra formu düştü morali bozuldu, gelsin biz iyileştiririz, solak Ndiayem benim

35 + Sallai + Halil

Baleba Ho

Giderken Ferdi’yi de bavula sıkıştırırız

Zaten listede olanlarin cogunu ikna edip TR'e getiremiyorsun, bunu hoca da demisti devre arasinda genclerden kimse gelmiyor diye. Listede olmasindan cok hangilerini ikna edebilirsin, onemli olan o.

U23 diye yazdıklarını alamayız gibi. Bir tek Atangana zaten Arabistan’a gitmiş bize de gelebilir. Araplar satar mı bilmiyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt