Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen yine Agustos ayi geldiginde menajer onerileri olanlarin listesinden bakacagiz.

Noname alacağıma +4’ü genç yabancı değil de +4 yerli zorunluluğu gibi düşünülmesi taraftarıyım gram şaka yapmıyorum.

Noname yabancı alacağıma (ekstrem bir yetenektir o başka) gidip yerli oyuncu alırım daha iyi.

Neticede potansiyelli yerli orta sahalar kanatlar vs var

bana SS koydurtma buraya ulan

1780648991968.webp

Premier ligde kendini göstermiş genc oyuncuyu alamayız çok net. Uğraşmaya bile gerek yok fransa ya da almanya ligi daha makul hedefler

R.tas bilmem katilir misin Manu hala takima level atlatamayacak heriflerin pesinde kosuyor gibi .. Biz artik sampiyonluga oynayan Manchesteri da gormek istiyoruz
katılıyorum sana, özellikle Casemiro yerine daha iyi bir hamle bekliyordum, bu arada Alex Scott ve Wharton çok iyi oyuncular, Ferguson böyle adamlar 1m'ye alırdı canavar yapardı şimdi 100m istiyorlar saçma sapan oldu piyasa, onlarda da bizim gibi yerli oyuncular absürt pahalı

Baleba şuan en üst düzeyde değil o çıtayı kıramadı en üst seviyeye çıkamadı bu sezon çok yedek bırakıldı, Brighton'un en önemli özelliği oyuncu sirkülasyonunu iyi yapması absürt taleplerden dolayı sportif direktörlerini kovdular Baleba'yı satamadığı da buna bir sebep oldu, Ferguson'da da bunu yaşadılar 100m'lik topçuydu bedavaya Roma'ya kiraladılar son dönemki kötü planlamalardan dolayı

Kavukçu takım sözleşmelerini uzatıyor..

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Dünyanın en iyi dönüş yapan 2 topçusu

1-messi
2-derviş haliloğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt