Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1780657526225.webp

Sara 40
Davinson 20
Jacobs 15
Torreira 12
Lemina 10
Singo 30
Barış Alper 50

Hepsini satın!

Satın ki yenileri için finansman yaratın, bu takımı bu dönem yeniledik yeniledik yenilemedik önümüzdeki sezon başımızı taşlara vururuz

Tolgahan'ın yazdığı forvet listesi o kadar kötü ki kesin doğrudur, onlar olacağına Duran gelsin cidden

Sara 40
Davinson 20
Jacobs 15
Torreira 12
Lemina 10
Singo 30
Barış Alper 50

Hepsini satın!

Satın ki yenileri için finansman yaratın, bu takımı bu dönem yeniledik yeniledik yenilemedik önümüzdeki sezon başımızı taşlara vururuz
amaç yeni oyuncu almak mı? yoksa şampiyon olmak mı? Sara harici satılık oyuncumuz yok

bu herif hayatında orta saha oynamamış yav 4-3-3 de sol iç oynatmak nerden çıktı
Yanlış anladın; sol iç demedim; LAM: Sol ofansif orta saha dedim, sol önde oyun kurucu rol yani;

------------------Osimhen----------
--------Aral--------------------xxx

Bu kim 20 civari istiyorlsf

Dortmund yakindan takip ediyordu. Piyasa artik böyle. 20 yas alti max bir sezon performans gösterirsen, artik Danimarka, Isvec ligindeki takimlar bile kapiyi 20 milyondan aciyor gibi geliyor bana. Hep PL takimlari yüzünden. Gidip sag soldan genc oyuncu topluyorlar ve hic düsünmeden +15 milyon gömüyorlar öyle cocuklara. Sonucta onlar icin cerez parasi diye. Takimlarda bunu görüyor ve beklentileri her sene daha yükseliyor.

Biz mesela Ozan Kabaki bu sezon cikartmis olsaydik ve sezon sonuna kadar serbest kalma maddesi olmadan tutsaydik, yazin bence +30 milyona rahat transfer olurdu.

Oyuncunun sadece videosunu izledim Bertuğ için 15milyon euronun istendiği yerde. 1 senelik Duran'a 5 bağlamaktansa bu oyuncuya 10 milyon+ bonus veririm yıllığı da 1.5 civarı olur. Sadece bu videoda bile bencil John Duran'ın hiç yapmadığı servisleri yapmış çocuk. Deniz Gül için de 20'ler falan isteniyorsa u23 alalım bunu. u23 orta sahada tahminim Mukau olur çünkü diğerleri çok pahalı. Mesela ben Lesley'i isterim ama onu getirmek için 4-5 civarı maaş + 35 milyon civarı bonservis vermen lazım.

20-21 yaşında kariyerinde 150 maçı olan fiyatı 8-10 milyon olan topçu mu kaldı yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt