Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canda 60 kadar cikilip bu transfer derhal bitirilmelidir

Pape Mate Sarr (Tottenham)
Can Uzun (E.Frankfurt)
Akliouche (Monaco)

Şu 3 adamı 120 Milyon verip alsak 10 yıl mevkilerine adam aramayız.

Hepsi 20-24 yaş arası makine gibi adamlar.

Brunı fernandes olsun isterdim ama herif bu sene öyle bir istatistik kasmış ki pek mümkünatı kalmamış sanki

Can Uzun (E.Frankfurt)
Akliouche (Monaco)

O iş öyle olsa şuan singo ve sara ile de o mevkileri 10 yıl garanti altına almış olmalıydık o zaman. İkisi de olmazsa olmaz topçuya dönüşemedi bizde

U23 oyuncu alma gerekliliği çok önceden belli iken önce kontenjanı boş bıraktık, sonra da kısa vadede süre alamayacağı belli Nhaga' ya gittik; ilk 11 i geçtim, şu an ana rotasyona yazan pek kimseye rastlamıyorum. Çok mu zordu 23 yaşını geçmemiş, potansiyellli bir 6 no adayı bulup getirmek? Evet, koca Futbol Dünyasında bir bize zor maalesef; niye acaba?!..

Hayden hackney gecen sene listemdeydi hedefi olmayan everton alıyormuş galiba

Ingiliz + U21 Milli oyuncu ve U21 Avrupa sampiyonu olmus o yazin ve üstüne PL'den 4 takim ve Bundesligada ilk 6 icin oynayan 3 takim onunla ilgilenmis.

O adami gecen sene bile getiremezdik. Middlesbrough satmaya haziriz dese, PLden biri kapardi.

Bir Ingiliz futbolcunun yasin yerinde ve piyasasi varsa, o herifi bir PL takimi bir türlü kapar. Ordan Ingiliz topcu Türkiye'ye anca Oxlade-Chamberlain, Shelvey, Drinkwater ve Dele Alli kivamina geldiginde gelir. Rahsford bile bence anca transfer döneminin sonunda ortada kalirsa, belki 1 sene kiralik olarak gelmeye ikna olur.

Can Uzun (E.Frankfurt)
Akliouche (Monaco)

Sanki gelseler 10 yıl burada mı kalacaklardı? Biz böyle oyuncular için son hedef noktası olmayız hiç bir zaman (normalde)

Sanki gelseler 10 yıl burada mı kalacaklardı? Biz böyle oyuncular son hedef noktası olmayız hiç bir zaman (normalde)

Olmayalım zaten .

Mevzu sen bunu 120’ye alıp 3-4 sene faydalanıp, 2-3 defa CL de bu sayede turlar atlayıp ilerlersen, gitmek istediklerinde doğru zamanda 200’e satar yine doğru yatırımı yaparsın.

Kalmak da isterlerse 10 yıl faydalanırsın.

Sonuçta aldığın adamlar 20,23,24 yaşında.

Torreira geldiğinde 26 yaşındaydı 30 oldu ve 4 senede 4 şampiyonluk aldık. Şimdi yanına onun geldiği dönemde ki dinamizmde adam alacaksın ki takım onu da taşıyarak yine başarılı yeni bir dominasyon dönemine girsin.

Yokmu üfürme bişeyler
Nerde o eski üfürmeler, özledik :

1780677847534.webp

Olmayalım zaten .

Mevzu sen bunu 120’ye alıp 3-4 sene faydalanıp, 2-3 defa CL de bu sayede turlar atlayıp ilerlersen, gitmek istediklerinde doğru zamanda 200’e satar yine doğru yatırımı yaparsın.

Kalmak da isterlerse 10 yıl faydalanırsın.

Sonuçta aldığın adamlar 20,23,24 yaşında.

Torreira geldiğinde 26 yaşındaydı 30 oldu ve 4 senede 4 şampiyonluk aldık. Şimdi yanına onun geldiği dönemde ki dinamizmde adam alacaksın ki takım onu da taşıyarak yine başarılı yeni bir dominasyon dönemine girsin.
Normal oyuncularda olur bu dediğin ama potansiyel görülen -elit takımları görme ihtimali diyelim- oyuncu zaten burada iyi oynayıp sonra daha büyük takıma gitmeyi hedefler. O yüzden dedim eğer iyi oynarsa 10 yıl nasıl faydalanacaksın?

Mesela Barış daha kalıyor mu kalmıyor mu belli değil çünkü teklif geldiğinde gitmek isteyebilir. Burası Türkiye olduğu sürece bu böyle olur ama bir Real Madrid 19 yaşındaki çocuğu aldığında böyle derdi olmaz çünkü harbiden 10 yıl faydalanır oyunculardan.

Yoksa ne demek istediğini anladım ama yanlış anlaşılmasın diye öyle ekleme yapma gereği duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt