Sadri Baykam
Büyük Kaptan
Can için veriyolar saibariye de vermişlerdirO haber yalandır ya. Bizimkilerin Saibari için 40 milyon civarı bonservis vereceğini düşünmüyorum.
Singoya uğurcana daha geçen sene verdiler bu paraları
Can için veriyolar saibariye de vermişlerdirO haber yalandır ya. Bizimkilerin Saibari için 40 milyon civarı bonservis vereceğini düşünmüyorum.
Seni arayan da bilmiyordur, onlar senden evet almaya calisan robotlar.
Bilmiyorum uye olunca "turkiyede" diye bir ibare koyuyorlar mi ya da bir sey ama adres TR sonucta.Izleyememistik iste, ne telefon ne smart tv, hepsinde hata veriyordu lokasyon ile ilgili
Yok , gerek kalmadi cunku IPTV vardi agabeyimde. (Daha az gecimeli diye tod denemek istemistim)vpn denemiş miydin
7 atarızguizssaray - suarez
leao - kante - gebduzi - grenwod
calanoglu
osterwold - merih - skrinay
ederson
Yok , gerek kalmadi cunku IPTV vardi agabeyimde. (Daha az gecimeli diye tod denemek istemistim)
Vpn ile olurdu muhtemelen.
Ne kadar teklif etti TOD?
Az olmus. Oyuncunun hakkini vermelisin.Canda 60 kadar cikilip bu transfer derhal bitirilmelidir
Kaynak yasak diye biliyorum birazdan mıhlanırsınTrabzona kaptırırsak sinir krizi geçiririm
sildim ne bileyim o da mı yasakmışKaynak yasak diye biliyorum birazdan mıhlanırsın
Musiala'ya iyi bir alternatifSaybari güzel hamle olur.
Onlar için normal hamleMusiala'ya iyi bir alternatif
Ilk fenere saplamadimiydi kadikoyde yavMostafa Mohamed'in Erzurum'a attığı golden sonra işte o adam bu adam diye hayallerle uykuya daldıracak bir transfer lazım.