Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
adam rezil etti safiyi, geçen yaz arsenali haşat eden adam safiye neler yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk golü Başak'a atmıştı sanki Erzurum'a attığı gol daha bir garipti Premier lig golü gibi.Ilk fenere saplamadimiydi kadikoyde yav
fb'de anelka'lar appiah'lar varken, marek heinz ile saidou ile şampiyon olmuş takımız skenderbei abi, korkma.Greenwood gelirse fbye nöbet biter benim için, eğer vitinha falan çekersek takip ederim transfer haberlerini anca
Aynen sonradan girip penaltı attıydı 84 de falan ilk 11 de çiktigi mac fb idi.İlk golü Başak'a atmıştı sanki Erzurum'a attığı gol daha bir garipti Premier lig golü gibi.
Ben beinconnect kullanmiyorum, renktas. O konuda bilgim yok maalesef. Sadece Digiturkplay ustunden izliyorum.@Göktuğ Çakırlar
renktaş beinsports aboneliği beinconnect üzerinden abd ve kanadada izleniyor mu
vpn şart mu
Oğuzhanım bu ne yakışıklılık
23 yaş altı yapacağımız tüm transferler boşa olur
Ben beinconnect kullanmiyorum, renktas. O konuda bilgim yok maalesef. Sadece Digiturkplay ustunden izliyorum.
Beinconnect su TV'ye bagladigin kutu degil mi? Ben mi yanlis biliyorum?aynı şey değil mi?
bu kadar paramız ve imkanımız varken cl oynuyorken greenwood gibi adamı bu mallara bırakmayı hiçbir şekilde kabul edemem yafb'de anelka'lar appiah'lar varken, marek heinz ile saidou ile şampiyon olmuş takımız skenderbei abi, korkma.
Beinconnect su TV'ye bagladigin kutu degil mi? Ben mi yanlis biliyorum?
belki de etik değerlerden (olayın geçmişini/şimdisini bilmiyorum, belki de aklanmıştır) dolayı çok doğru gelmedi kendisi bize. bilemeyiz. tercih etmemiş olabiliriz.bu kadar paramız ve imkanımız varken cl oynuyorken greenwood gibi adamı bu mallara bırakmayı hiçbir şekilde kabul edemem ya