Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'de anelka'lar appiah'lar varken, marek heinz ile saidou ile şampiyon olmuş takımız skenderbei abi, korkma.
O dediğin kara dönemi zar zor atlattık renkdaş. Ikınarak şampiyon olmaktan ligi domine etmeye evrilmemizin sebebi artık ekonomimizin çok büyümesi ve yıldız topçuları getirmemiz.

Fb tdyi yanlış seçerse yine avantajlıyız
Kadro farkı belli ki ortadan kalkacak

O dediğin kara dönemi zar zor atlattık renkdaş. Ikınarak şampiyon olmaktan ligi domine etmeye evrilmemizin sebebi artık ekonomimizin çok büyümesi ve yıldız topçuları getirmemiz.
tekrar o günlere dönelim, öyle olalım demiyorum zaten. o halde bile şampiyon olduk, şimdi osimhen gibi adamımız var mesela. o dönemin katbekat üstünde bir imkanlar zincirimiz var onu diyorum. bir tane g-wood geldi diye şampiyonluğu bırakacak değiliz. onu anlatmaya çalışıyorum skenderbei abiye.

safi konusunda gülmekten buraya çok bakamadım

Deniz Zorlu'nun en keyifli nöbet günü olabilir sürekli genç isim paylaşılıyor X te sanırım.

Umarım aziz kazanır da şu greenwood denen elemandan kurtuluruz velet başımıza iş açabilecek bir tip

tecavüzcüyü keske alsalar

küfür

Seçimi kazandı bonservisi verdi ve aldı evet

Allah başka dert vermesin

Biz de oğlan fatih terim kucağında poz versin diye bekliyoruz

Greenwood Fenerbahçe'de. Başkan adayı Safi oyuncuyu resmen açıkladı. (HT Spor)

Bütün sene şampiyon olamicaz diye ağlandı durdu şimdi de greenwood fb işi var diye hayata küsüldü
Çocukluğumdan beri böyleler

Ersan Gülüme ağladılar
Krasiçe ağladılar
Ayew ve slimanaiye ağladılar

Evlendim,baba olacağım.Parali bir Hasan Mezarci üzerinden zırliyorlar daha secilmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt