Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Safi: "Greenwood ile 4 yıllık anlaştım. Başka takımların tekliflerini reddedip kendisi Fenerbahçe'yi tercih etmiştir!"

grenwoda falan karsilik veremez bizim beceriksizler

belki de 1 milyar euro kara para ile girecek bu ise

zaten hicbir sekilde cezasi yok türkiyede

fb baskani olunca da devlet destekli korunma altina girer

osi'ye bi şekilde karşılık vereceklerdi ama greenwood kadar büyük bi transfer yapabileceklerini tahmin etmedim doğrusu

Bence ceza bekleyenler boşa bekliyor, belli bir punduna oturtarak yapıyorlar bulmuşlar yolunu yoksa bu kadar risk almazlar. Uefa çok medet umulacak bir kurum değil öyle olsa ali 7 yıl at koşturamazdı adam cebinden dünyaları soktu. En kötü çerez parası verirler kerem'de ki gibi o da adam için 1 lira gibi bir şey.

Bizde güya 3 senelik yönetim var ama ses seda yok bu sene şampiyonluk askıya mı alındı ne oldu ?

fb yüzyılı mı başlıyor ne diyosunuz şimdi?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Bu arada yönetime lafım yok ince eleyip sık dokumak iyidirde icardi mevzusu inanılmaz sinir bozucu, 1.5 sene recep ivedik gibi gezen adamın teklife dönüşü bekleniyor sanki muhtaç olan bizmişiz gibi.

Ne kadar tiriviri geliyo anlatamam abi

2 güne göreceğiz zaten

Dani Olmoyu da açıklayabilir,sıkıntı yok
Biz bile iyi güçlü durumdayız fakat şampiyonlar ligine gidemediğimiz ilk sene bizde patlarız gerçekler bunlar söylediği şeylerin aklı alacak bir tarafı yok olur da seçilirse göreceğiz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt