Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.699
- 18.225
- 2.228
Iskender ve necatiye göre Pele Maradona ve greenwood diyeyim anla artikFbliler olise ve yamaldan sonra en iyi 3.sağ kanat diyo o kadar yok dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iskender ve necatiye göre Pele Maradona ve greenwood diyeyim anla artikFbliler olise ve yamaldan sonra en iyi 3.sağ kanat diyo o kadar yok dimi
sıktı artık şampiyonluk stresi flan gelsin 7.lik buz hokeyine yönelmeyi düşünüyorum bendeYıkıldım, % 5 ten dönmez bu iş yav. İyisi mi oyuncu ve izleyici olarak ağırlığımı tümüyle Tenise vereyim bu yıl. Gerçi kaliteli Tenis maçları da az oluyor, alternatifleri bir düşüneyim...
İyi düşünmüşsün. İzleyecek Buz Hokeyi maçı arayışında üstün başarılar dilerim...sıktı artık şampiyonluk stresi flan gelsin 7.lik buz hokeyine yönelmeyi düşünüyorum bende
Futbol takımını kastediyorsun sanırım. Polonya ligiyle hiç işim olmaz, futbola tümüyle ara vereceğim.wisla krakow
fbnin 50 tane transferine de kötü yorumum vardır o zaman da bana göre değerlendirip kötü oyuncu olduğu kanısına vardın mı tek araştırmayla zor değil bu arada oyuncu ismi yazıp ismimi aratıyon ara butonundaIskender ve necatiye göre Pele Maradona ve greenwood diyeyim anla artik
Şimdi fb space de biri yamal,olise 3 numaraya Greenwood'u koyarım dedi.Iskender ve necatiye göre Pele Maradona ve greenwood diyeyim anla artik
Sen post attığında herkes offline oluyor
Kurutuyorsun forumu kimsenin yazasi gelmiyor
Adil var 7 m euro'yaKurtulduk
Adil var 7 m euro'ya
Vay vay vay 5 Haziran'da 6 net transfer +4 bitmek üzere kadroyuda genişlettiler.
Yetmez kardeşim yetmez içinde satış varsa yetmez minimum 150 + Sara, Singo = 200 m euro olmalıydı.
Oyuncular birazdan kötülenir.Planlama oldugu belli bugunleri biz goremeyiz maalesef