- 1 Ocak 2011
- 15.137
- 10.249
- 1.688
Gsc'nin kurallari bu yonde degil mi Takma isim yasak.Igor Tudor takma bi isim Semih Çiğdem gercek ismimdir.Degerlendirilmesini istiyorum.Sebep?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gsc'nin kurallari bu yonde degil mi Takma isim yasak.Igor Tudor takma bi isim Semih Çiğdem gercek ismimdir.Degerlendirilmesini istiyorum.Sebep?
Ateşle oynuyorsun kankGsc'nin kurallari bu yonde degil mi Takma isim yasak.Igor Tudor takma bi isim Semih Çiğdem gercek ismimdir.Degerlendirilmesini istiyorum.
Deltaydı şimdi OmicronOguzhanin gercek soyadi Omicron degil mi yani?
Gsc'nin kurallari bu yonde degil mi Takma isim yasak.Igor Tudor takma bi isim Semih Çiğdem gercek ismimdir.Degerlendirilmesini istiyorum.
keramettin admine söyleyip forum olarak para mı toplasak acabaGezegenleri ve yildizlari yeterince iyi gozlemleyebilmesi ve istikbalimiz hakkinda daha net çıkarımlarda bulunabilmesi icin kendisine dogum gununde 1 teleskop almak isterim.
Torrente kanim isindi. Eger yardimciligi kabul ediyorsa hocayi dinlemeyip hemen getirilmeli. Baktin hoca kem kum ediyor ozaman istifa eder belki
Değil yıldızları, büyün kainatı soksan bize yine bir şey olmazGezegenleri ve yildizlari yeterince iyi gozlemleyebilmesi ve istikbalimiz hakkinda daha net çıkarımlarda bulunabilmesi icin kendisine dogum gununde 1 teleskop almak isterim.
BilemiyorumTorrent oldugu kesin mi?
Taraftariz biz cekeriz cefaNe ses var, ne seda,yeter artik! ne zaman sureceğiz sefa?
Gsc'nin kurallari bu yonde degil mi Takma isim yasak.Igor Tudor takma bi isim Semih Çiğdem gercek ismimdir.Degerlendirilmesini istiyorum.
@Sergen Zeren bütün astrologlar aynı şeyi söylüyor sergi
Yollabiri üzücü olmak üzere 7 haberim var hepsi kolpa
Maçlarda da iyiydi.Aynı takımda Evander var o da beklenen çıkışı yaptı.O da bi İtalya Ligi takımına transfer olur..Videolarda cok iyiydi yaw