Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formayı bırak herifler çölde ne antrenman yaptırıyor bizde ise az koş yeter tamam yoruldun diyorlar, neyse döndüğünde canavar gibi olur bu.

floryadaki idmanlardan daha profesyonel gözüküyor
Eğer Florya'dan profesyonelse kapatalım yahu. Bireysel antrenman daha iyi olur elbet. Kendisine bir hoca tutup şunu İstanbul'da yaptırabilir ya da kendi de çalışabilir bence.

Beklentimizi düşürmeyelim. Dortmund'un antrenörünün Haaland'ın hangi özelliklerine çalıştıkları bir video vardı. Bizim ihtiyacımız olan o.

sorsan transfer yapilmiyor der
Yapılmıyor demez de istediği kalitede oyuncuların alınamadığından, makasın açıldığından filan yakınır. Egosu gereği sanırım, hep yüksek perdeden konuşur muhterem; Pep' in istediği çoğu oyuncunun alınmasını kıskanıyor bile olabilir...City ile aynı yollarda yürümüyor, benzer ligde oynamıyor, Avrupa kupalarında aynı hedefleri güdemiyor oluşumuz, sadece gereksiz bir ayrıntıdan ibarettir nitekim!..

Son 5 yılda ligdeki ezeli rakiplerimize kıyasla, transfere daha yüksek bütçeler harcamış olmamız da yanıltmasın. Hocamızın istediği yüksek seviyede futbol için kaliteli futbolculara ihtiyaç var. Hatay ve Konya' ya, mütevazi kadrolara rağmen iyi futbol oynatabilen Ömer ve İlhan Hocalar da doğru örnek değil. Koskoca Fatih Hocanın amele gibi çalışıp kafa patlatmasını beklemek, gafletten başka bir şey değil!..

Larsen ve Aliovski transferlerine karismasi istenmeyen Isutan Gun'e neden Nelsson transferinde musade etmisler?

Manchester’a bak. Tam Fatih Terim takımı olmuş.

bi yemek sipariş edeyim dedim
60-70'den aşağı çıkılmıyor nedir bu kardeşim
bende sürekli dışardan sipariş ediyordum çok fazla masraf oluyor diye artık evde yapmaya karar vermiştim dün akşama kadar , bir makarna bir en küçük yağ salça 100 lirayı geçti bı tabaktan sonrasıda çöpe gitti , yememek lazım , haftada iki kez ölmemek için yemeli, diğeri lüks

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt