Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 83.160
- 44.138
- 4.333
Giydiği forma... Salah giyseydin bari.
Formayı bırak herifler çölde ne antrenman yaptırıyor bizde ise az koş yeter tamam yoruldun diyorlar, neyse döndüğünde canavar gibi olur bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mizah kalitesi çok iyi tebrikler ünsçıkamazsak hataya düşeriz
Formayı bırak herifler çölde ne antrenman yaptırıyor bizde ise az koş yeter tamam yoruldun diyorlar, neyse döndüğünde canavar gibi olur bu.
Eğer Florya'dan profesyonelse kapatalım yahu. Bireysel antrenman daha iyi olur elbet. Kendisine bir hoca tutup şunu İstanbul'da yaptırabilir ya da kendi de çalışabilir bence.floryadaki idmanlardan daha profesyonel gözüküyor
Yapılmıyor demez de istediği kalitede oyuncuların alınamadığından, makasın açıldığından filan yakınır. Egosu gereği sanırım, hep yüksek perdeden konuşur muhterem; Pep' in istediği çoğu oyuncunun alınmasını kıskanıyor bile olabilir...City ile aynı yollarda yürümüyor, benzer ligde oynamıyor, Avrupa kupalarında aynı hedefleri güdemiyor oluşumuz, sadece gereksiz bir ayrıntıdan ibarettir nitekim!..sorsan transfer yapilmiyor der
yönetim floryaya ofis açma kararı almış doğruysa iyi bir gelişme..Arkadaşlar bütün tartışmaları bir kenara bırakalım ve şunu kabul edelim.
&&&. Fatih Terim devri artık bitmiştir. &&&
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gelmeden öncede özel bir hocayla çölde antreman yaptığını söylemişti.Formayı bırak herifler çölde ne antrenman yaptırıyor bizde ise az koş yeter tamam yoruldun diyorlar, neyse döndüğünde canavar gibi olur bu.
Yok onlarda öyle dusunmedimde çok iyi takımlar var yavSende mi lazio 5ler marsilya 3lercilerdendin yakistiramadim.
Torrente kanim isindi. Eger yardimciligi kabul ediyorsa hocayi dinlemeyip hemen getirilmeli. Baktin hoca kem kum ediyor ozaman istifa eder belki
bende sürekli dışardan sipariş ediyordum çok fazla masraf oluyor diye artık evde yapmaya karar vermiştim dün akşama kadar , bir makarna bir en küçük yağ salça 100 lirayı geçti bı tabaktan sonrasıda çöpe gitti , yememek lazım , haftada iki kez ölmemek için yemeli, diğeri lüksbi yemek sipariş edeyim dedim
60-70'den aşağı çıkılmıyor nedir bu kardeşim