- 15 Aralık 2011
- 17.846
- 6.955
- 1.373
Bilmiyorum ama ucuz bir adam olacak bence.kim gelecek ki o olmasa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ama ucuz bir adam olacak bence.kim gelecek ki o olmasa?
Getire dadandim motorlu kuryeyi takip ediyorum. HERIF benim evi turlayip geciyor. En sonunda bulacak inaniyoruminşaat sen?
Haber de şöyle bir kısım var.Kiralık mıı
Sene sonu zorunlu opsiyon falan vardır diye düşünüyorum.Galatasaray yönetimi makul bir ödeme yöntemiyle Gedson Fernandes'e yeniden sarı-kırmızılı formayı giydirmek için son hazırlıkları yapıyor.
Lan çıkıp belli etsene kendini. İnsanı yoruyorsunGetire dadandim motorlu kuryeyi takip ediyorum. HERIF benim evi turlayip geciyor. En sonunda bulacak inaniyorum
Ben heyecan seviyorum. Damarlarımda adrenalin varLan çıkıp belli etsene kendini. İnsanı yoruyorsun
Lan adamı yorma soğuk havada senin heyecanın için bu saatte turluyorBen heyecan seviyorum. Damarlarımda adrenalin var
Yok geldi bahşiş verdim yav. Soğuk değil hava 9 derece. Kutupta mi yasiyorsunLan adamı yorma soğuk havada senin heyecanın için bu saatte turluyor
Yok geldi bahşiş verdim yav. Soğuk değil hava 9 derece. Kutupta mi yasiyorsun
Senin yuzunden ismim degisti pesini birakmiycammayıs sonunda gidecekse manasız bir transfer olur
Gedsonun geldigini ve 2mac sonra Alin size Gedson yazdigini gorur gibiyim.Muhtemelen cogu uyede boyle diyecekYahu ne Gedson’muş arkadaş ya Allah Allaaah... Oluyorsa olsun zorlamanın anlamı yok başka bir alternatifine gidin 2 senedir sanki gelip Hagi’lik yapacak adam ya
İyi anlamda mı kötü anlamda mı?Gedsonun geldigini ve 2mac sonra Alin size Gedson yazdigini gorur gibiyim.Muhtemelen cogu uyede boyle diyecek