- 26 Kasım 2012
- 179.180
- 241.224
- 5.688
Ha ???Bert Balaban degil mi lan o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha ???Bert Balaban degil mi lan o
100 sene unuturumBir mucize oldu UEFA yi kazandık diyelim her şey unutulur mu hocayla ilgili Lig de 10. olsak bile her şeyi unutur musunuz renktaslar olmaz ama merak ettim cevapları
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ölmüş ama toprağı bol olsunÖlmez soy ismini çok özledim.
Ölmüş ama toprağı bol olsun
23 Nisan'da bir günlüğüne admirliği versene bir şey deneyeceğim.Tatili hak edecek bir şey yapmadılarsa tatil vermeyeceksin bu koronadan beri her seferinde dayıyoruz tatili.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok öyle bir şey , insanları kafanıza göre etiketleyemezsiniz. İstatistikler ortada. Ha yabancı yetiştirici bir hoca gelsin, bu sezonki genç futbolcu yetiştirme kafası devam etsin de 10 sene şampiyonluk görmeyelim , ben buna okeyim. Avrupa kupalarına düzenli katılıp gruptan çıksak kafi. FT harici yakın zamanda şampiyon olan tek hoca Hamza o da rezalet bir herif idi devamlı sövüyorduk burada. Gittiği zaman bir süre şampiyon olmamız zor diyenler doğruyu söylüyor , dediğim gibi istatistikler ortada. Bir yerde bu risk alınmalıydı zaten ve bence hali hazırda o durumda takım , hoca bırakmalı.bence ft giderse Galatasaray 15 sene sampiyonluk göremez, ft > Galatasary demeye geliyor.
Hocam pasifize eder.guardiola'nın yardımcısı geliyor kuzen @Murat Kara
UEFA'yi alirsak
17.5 milyon daha gelir
30 milyon euro UCL parasi ama siralamada yukselecegimiz icin + 5 milyon oradan, buyuk ihtimal 3. torbadan katilacagimiz icin 2 galibiyet alacagimiz takim cikarsa 6 milyon euro da oradan. Gerci 1. torba da olabilir
Yumurta ucuz olsaydı bu çakma drakulaya 3 5 tane fırlatmak şu zor günlerde içimizi biraz ferahlatırdı