- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Uzun sure top oynamadi bence super donmeyecek.Ama cocugu lincleyecekler gibi dusunuyorum.4veya 5 mac sonra gercek Boeyi izleriz ancaBoeyi izlemeyi özledim şerefsizim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun sure top oynamadi bence super donmeyecek.Ama cocugu lincleyecekler gibi dusunuyorum.4veya 5 mac sonra gercek Boeyi izleriz ancaBoeyi izlemeyi özledim şerefsizim
Kötü oynamasına laf etmeyiz ama yine sakatlanirsa soverizUzun sure top oynamadi bence super donmeyecek.Ama cocuga lincleyecekler gibi dusunuyorum
Saglik ekibine soveriz goz gore gore sakat adami aldilar demekki.Kötü oynamasına laf etmeyiz ama yine sakatlanirsa soveriz
Biliyoruz
Kötü oynamasına laf etmeyiz ama yine sakatlanirsa soveriz
Igor sana boydan girerim.Uzun sure top oynamadi bence super donmeyecek.Ama cocugu lincleyecekler gibi dusunuyorum.4veya 5 mac sonra gercek Boeyi izleriz anca
Takip etmedim hiç bilmiyorum hocamgedson 1 ay sakat yazıyo geçen ekim ayında gerçek mi ki yoksa istemedi mi maça çıkmayı sorun vardı galiba hocasıyla
Herifler 3 beraberlik almışŞu vasat trabzon'un bize 20 puan fark atmasını kabullenemiyorum bir türlü nasıl bu kadar rezil bir takım olduk yarın rakip Giresun yemin ederim çakar geçeriz diyemiyorum
Ne diyon lanBu semih cigdemin, ugur dayi'ya kopya cekmesine uyuz oluyorum.
Ne diyon lan
selam keramettin nasılsın?Ne diyon lan
Olm adam kendi fotosunu koymuşugur dayinin fotolarina kullaniyor surekli
Sen kimsinselam keramettin nasılsın?
Lemina bunun daha yetenekli olanı.Lemina daha fazla sakatlanıyodu bunun da kafası biraz sıkıntılı..Bu krasnodarli vilhenaya antuda çöp çekiyorlardı 1 yıl evvel izleyen eden var mı nasıl topcudur