Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin kötü tarafı kaybetmeye, kötü oynamaya falan alışık hale geldik gibi. hiç üzülemiyorum, sinirlenemiyorum öyle boş boş gülüp geçiyorum yani yazık valla ne diyelim

Kimi alacaksın ki mevcut takımın yarısını göndersen kalan takımın da yarısını göndermek istersin öyle bir kadro

bugün Kasımpaşa Antep ve diğer rakibimiz Giresun kazandı , küme düşecez derken şaka yapmamıştım ben , bütün rakiplerimiz kazanıyor, hayır anlamıyorum zımba gibide takımız Babel sol tarafa cuk oturdu, Halil maşallah Suarez gibi, Berkan bousguets maşallah dinamo gibi , Ömer Bayram solak cafu gibi ayrıca duran top olarak fazlası da var cafudan , ogulcani çok beğendim tek başına yırttı resmen bütün savunmayı, hala umudum var yinede

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aytac,omer,arda,ogulcan,berkan vs cekilecek gibi degil gercekten.ayaklari kutuk gibi.babeli,yedlini,feghoulisi var daha.transfer şart

Hocam yine başladı bahanelere. ilk atak ilk gol zırvaları...

Bi Aksiyon lazim .Transfer yada istifa.Duzelir duzelir dedikce genc yasta yaslandirdiniz bizi.

Genç diye geberdiler 2 tane tecrübe alsana takıma.Hamsik nasıl yönetiyor takımı bizde kim yönetecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt