- 26 Kasım 2012
- 179.215
- 241.309
- 5.688
Mizah vakti değil üstat!!
ewt vakit
FT istifa
FT istifa
sesleriyle hocayı istifaya zorlama vaktidir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizah vakti değil üstat!!
potterın man u hocası olma ihtimali bize gelme ihtimalinin 50 katı filen
Allah senin belanı versin be adamewt vakit
FT istifa
FT istifa
sesleriyle hocayı istifaya zorlama vaktidir![]()
ya he sen en tepeden bak insanlara Memduh. Bir sen objektifsin, bir sen iyi biliyorsunKolpaya devam. Ben BJK'den kötüydü demedim , mesajım orada duruyor. Geriye BJK kalır dedim , bunu da şampiyonluk rakamlarından dolayı söyledim. Sayılar ortada. Zaten mesajımı bu şekilde yansıtmak bariz art niyet göstergesi. Kim GS'yi aşağı çekmiş ? Bir realiteyi kabul etmek bir kavramı veya kişiyi aşağı veya yukarı çekmek anlamına gelmiyor. Aşağı çekmek sizin işiniz benim değil. İtalya'da ne başardı diye soracağına Milan'a hoca olması başlı başına başarı mıdır değil midir onu sorgula. Şampiyonluk almamış olması başarısız olduğu anlamına gelse Milan tercih etmezdi herhalde. Orada sevildiği de ortada.
İşin komiği şu , bunu senin gıyabında bu zihniyetteki herkese söylüyorum. Kafanızda FT'yi muhafazakarlıkla gericilikle ilişkilendirip kendinizi Tanzimat münevveri Jön Türk falan sanmayın. O saçma salak AKP göndermeleri gözümden kaçmıyor. Burada içi boş argümanlarla anti FTcilik yapmakla progresif insanlar olduğunuzu düşünüp egolarınızı şişirebilirsiniz de öyle bir durum yok ortada. 3 senedir ağırlıklı olarak kötü hocalık yapıyor , oyuna kötü müdahale ediyor ve yanına adam gibi ona hayır diyecek yardımcı da koymuyor. 21 puan fark yedi ve istifa etmesi gerekiyor. Bu demek değildir ki adamın kariyerine hadsiz hadsiz hakaret edeceğiz. Sizin kafanızda böyle kodlu maalesef , boş laf gerisi.
Mikoyu sever misin
Bence de yürür de mevzu o değil. Ben forumun eskilerinden biri olarak Ünal başkan FTyi postaladığında burada en çok alkış tutanlardan biriydim. Adam kafasında ilerici vizyonlu bir hamle yaptığını düşündü ama onca imkan varken dahi getirilen hocalar başarılı olmadı. Burada Mancini yalayıp FTye sövenler net ikiyüzlü insanlar lamı cimi yok. O kadroya rağmen özellikle deplasede bugünkü ile aynı topu oynatıyordu. Prandelli'ye hiç girmiyorum. FT gitti diye şakşakçılık yaptık senelerce belimiz doğrulmadı. Yalansa çıkıp yalan desin birisi. O mesajı atan adamın mübalağa yapma sebebi bu zaten yıllarca şampiyon olamayız derken. Hemen çirkinleşip sen bunu demek istedine getiriyorlar mevzuyu, çünkü GS'den büyüktür dedi derlerse daha fazla destek bulurlar , mevzu bu.10 sene mübalağa biliyorum ama bunu yapsak zaten 2 sene şampiyon olamasak 3. seneden itibaren alır yürür takım. Oyuncu satışlarından her sene güzel paralar kazanılır. Kısa vadeli yatırımlarla şampiyonluk almaktan çok daha fazlasını vadediyor. Dönüşümün FT ile başlaması mantıklı çünkü en sancılı kısım başlangıç aşaması. Belki kimseye bu müsamaha gösterilmezdi. Hocanın performansını tutmuyorum. Bırakması gerektiğini de düşünüyorum ama yapmaya çalıştığı şeye saygı duyuyorum. FT gitse de bu yoldan yürümeliyiz. İçi geçmiş yıldızların ligde keyfi gelirse şampiyon yaptığı, Avrupa'da madara olduğumuz sezonlar belki de daha acıydı bu sezondan.
Işitan gün darbe yapıp yönetime el koyucak
Hoca turk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi hocası. Hatta bence hala var olan kadroya göre çok iyi oynatıyor. Ama gel gör adamcilik hocayı bitirdi. Alt yapı hocası hocanın tanıdık yardımcı td hocanın scout ekibi yine aynı şekilde. Bu şekilde olan bir yapının batmama ihtimali yoktu battı. Bu dediğim ekipleri yönetime bırakıp sadece teknik direktörlük yapsaydı çok çok daha iyi olurdukKolpaya devam. Ben BJK'den kötüydü demedim , mesajım orada duruyor. Geriye BJK kalır dedim , bunu da şampiyonluk rakamlarından dolayı söyledim. Sayılar ortada. Zaten mesajımı bu şekilde yansıtmak bariz art niyet göstergesi. Kim GS'yi aşağı çekmiş ? Bir realiteyi kabul etmek bir kavramı veya kişiyi aşağı veya yukarı çekmek anlamına gelmiyor. Aşağı çekmek sizin işiniz benim değil. İtalya'da ne başardı diye soracağına Milan'a hoca olması başlı başına başarı mıdır değil midir onu sorgula. Şampiyonluk almamış olması başarısız olduğu anlamına gelse Milan tercih etmezdi herhalde. Orada sevildiği de ortada.
İşin komiği şu , bunu senin gıyabında bu zihniyetteki herkese söylüyorum. Kafanızda FT'yi muhafazakarlıkla gericilikle ilişkilendirip kendinizi Tanzimat münevveri Jön Türk falan sanmayın. O saçma salak AKP göndermeleri gözümden kaçmıyor. Burada içi boş argümanlarla anti FTcilik yapmakla progresif insanlar olduğunuzu düşünüp egolarınızı şişirebilirsiniz de öyle bir durum yok ortada. 3 senedir ağırlıklı olarak kötü hocalık yapıyor , oyuna kötü müdahale ediyor ve yanına adam gibi ona hayır diyecek yardımcı da koymuyor. 21 puan fark yedi ve istifa etmesi gerekiyor. Bu demek değildir ki adamın kariyerine hadsiz hadsiz hakaret edeceğiz. Sizin kafanızda böyle kodlu maalesef , boş laf gerisi.
arteta gibi bişeyse kalsınguardiolanın yardımcısı kim