Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica’da eksikler olunca Gedson’u kadroya almislar. Rakip 10 kisi, 2-0 ondeler, 5 oyuncu degistirdiler, Gedson oyuna alinmadi. Muhtemelen sozlesmesini uzatmayacagini bildirdi. Bu transfer doneminde kesin yolcu. 5-6 milyona birakirlar diye dusunuyorum. Hic kimse bu sezon sadece 107 dk oynamis ve 1.5 yil sozlesmesi kalmis bir oyuncuya 8-9 milyon euro falan vermez.

Benfica’da eksikler olunca Gedson’u kadroya almislar. Rakip 10 kisi, 2-0 ondeler, 5 oyuncu degistirdiler, Gedson oyuna alinmadi. Muhtemelen sozlesmesini uzatmayacagini bildirdi. Bu transfer doneminde kesin yolcu. 5-6 milyona birakirlar diye dusunuyorum. Hic kimse bu sezon sadece 107 dk oynamis ve 1.5 yil sozlesmesi kalmis bir oyuncuya 8-9 milyon euro falan vermez.

orta saha nasil olmali gedson gelince

Ben onlyfans basligindayim gelisme olursa haber ederseniz sevinirm

cicaldau'yu kadrolara yazmamak bizim adımıza hayırlı neticeler verecektir

Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem.

Adamın attığı 3 enfes pası, forvet denen zevat değerlendiremiyor. Suçlu çika mı? :)
Oyunu ne olacak bay casperin? Aytac bile daha diri tuttu orta sahayi antalyaya karsi.
Begenmedigiz halil kötü görünse bile ciktiktan sonra ataklar tamamen kesildi.
Is orta saha ile bitiyor, cica berkan orta sahasindan bi cacik olmaz. Antalya karsi oynayan ortasaha oynasa belki galip gelebilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt