Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.408
- 70.749
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha boktan bir takıma geleceği için ikna etmek zor olabilir.Savanier için 10 milyon isteyemezler. 1 senelik sözleşmesi kalmış. Burda oyuncuyu ikna etmek lazım. Zaten b*ktan bir takımda oynuyor.
O konuda çok emin değilim reis, Nimes de oynarken 10 mil.€ bonservis ödendi Savanier için, oynadığı oyun yaşından bağımsız kaliteli bir adamSavanier için 10 milyon isteyemezler. 1 senelik sözleşmesi kalmış. Burda oyuncuyu ikna etmek lazım. Zaten b*ktan bir takımda oynuyor.
Yapmayın kardeşim böyle. Bu sene kötü gidiyoruz hemfikiriz ama bu kaç senede bir olur.?Daha boktan bir takıma geleceği için ikna etmek zor olabilir.
Bonservissiz şimdi bile gitmesini ister bence bizim yönetim..Feghouli'yi sezon sonu bedavaya alırlar şimdiden niye alsınlar
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservis yerine kiralamak istiyorlarmış.Bonservisi ne kadar olur bilmem..Biz alalim iyiyse
Ben sözleşmesinin bitmesinden istinaden yazdım Enes. Gayette ikna edilir. Yeter ki bir proje sunalım. Gedson,Savanier ve yanında hatta İsco gibi adamlar lazım. Bizim üçüne de ihtiyacımız var.O konuda çok emin değilim reis, Nimes de oynarken 10 mil.€ bonservis ödendi Savanier için, oynadığı oyun yaşından bağımsız kaliteli bir adam
Benim anlamadığım bu Berkan Alanya'da çok iyi uzun paslar atıp kanatları ve forvetleri pozisyona sokardi. Videoları var bir sürü. Çıplak gözlede izlemiştim. Noldu abi bu çocuğa. Pas veremez hale geldi. Saçma sapan pas oyunumuzun bir eseri mi bu bilemiyorum.Buyuk takimda oynamak baskadir. Evet alanyada iyiydi, bu arada belki dogru duzende berkan is yapar, ama berkan icin niye duzen kuralim ?
Özgüven eksikliği net olarak. Takım çok ürkek.Benim anlamadığım bu Berkan Alanya'da çok iyi uzun paslar atıp kanatları ve forvetleri pozisyona sokardi. Videoları var bir sürü. Çıplak gözlede izlemiştim. Noldu abi bu çocuğa. Pas veremez hale geldi. Saçma sapan pas oyunumuzun bir eseri mi bu bilemiyorum.
Takimin 3 gun izinli oldugu dogrumu
Yeterli seviyede dğl demekki alt yapı oyuncuları. Yoksa oynatırdı herhalGenç futbolcunun illa yeni transfer mi olması lazım
Altyapımız ne işe yarar bizim
Hoca Yunus'a bir kere şans verdi mi sezon başında
Konuk Dinçer Azaphan
Bende öyle düşünüyorum. Mustafa Berkan Morutan hepsi ilk geldiklerinde daha iyileri. Beni en çok sinir eden olay bu. Aslında gayet iyi oyuncularımız var. Bazı mevkilerde kalite eksikliği olsada. Ne oluyor bu çocuklara anlayamıyorum cidden. Takımda kimse sorumluluk alamıyor. Sanki top kaptırınca birisi durtecek gibi korkak oynuyolar. Biraz serbest bırakmak lazım.Özgüven eksikliği net olarak. Takım çok ürkek.