Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yani Psv ye Denizliye Alanyaya Kayseriye Beşiktaşa Fenerbahçeye Sivasa Adanademir e Giresuna yenildik diye Fatih Terim istifa edecek değil ya ? O hepimizden daha çok Galatasaraylı zilyon milyar tane kupası var, zaten Arda da takımdan ayrı kaldığı hergün ızdırap çekmiş ne nankör adamlarız ...

Özür dileriz hepsi bizim suçumuz

Savanier için 10 milyon isteyemezler. 1 senelik sözleşmesi kalmış. Burda oyuncuyu ikna etmek lazım. Zaten b*ktan bir takımda oynuyor.
O konuda çok emin değilim reis, Nimes de oynarken 10 mil.€ bonservis ödendi Savanier için, oynadığı oyun yaşından bağımsız kaliteli bir adam

O konuda çok emin değilim reis, Nimes de oynarken 10 mil.€ bonservis ödendi Savanier için, oynadığı oyun yaşından bağımsız kaliteli bir adam
Ben sözleşmesinin bitmesinden istinaden yazdım Enes. Gayette ikna edilir. Yeter ki bir proje sunalım. Gedson,Savanier ve yanında hatta İsco gibi adamlar lazım. Bizim üçüne de ihtiyacımız var.

Buyuk takimda oynamak baskadir. Evet alanyada iyiydi, bu arada belki dogru duzende berkan is yapar, ama berkan icin niye duzen kuralim ?
Benim anlamadığım bu Berkan Alanya'da çok iyi uzun paslar atıp kanatları ve forvetleri pozisyona sokardi. Videoları var bir sürü. Çıplak gözlede izlemiştim. Noldu abi bu çocuğa. Pas veremez hale geldi. Saçma sapan pas oyunumuzun bir eseri mi bu bilemiyorum.

Benim anlamadığım bu Berkan Alanya'da çok iyi uzun paslar atıp kanatları ve forvetleri pozisyona sokardi. Videoları var bir sürü. Çıplak gözlede izlemiştim. Noldu abi bu çocuğa. Pas veremez hale geldi. Saçma sapan pas oyunumuzun bir eseri mi bu bilemiyorum.
Özgüven eksikliği net olarak. Takım çok ürkek.

Değerli Üyemiz,

12 Ocak 2022 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda yapacağımızı duyurduğumuz Ocak ayı olağan toplantımız, artan Covid19 vakaları ve çok hızlı yayılan varyantları nedeniyle, 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 13.30’da online olarak video-konferans yöntemi ile yapılmak üzere ertelenmiştir.

Yeni Divan toplantı gündemi ve katılıma ilişkin bilgiler bilahare tarafınıza bildirilecektir.

İyi ve sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı

tüh

Konuk Dinçer Azaphan
Terim’in görevine son verilmesi gibi bir durum olursa önümüzdeki yıl için Roger Schmidt ile görüşülüyormuş Kadir e göre.

Son düzenleme:
Özgüven eksikliği net olarak. Takım çok ürkek.
Bende öyle düşünüyorum. Mustafa Berkan Morutan hepsi ilk geldiklerinde daha iyileri. Beni en çok sinir eden olay bu. Aslında gayet iyi oyuncularımız var. Bazı mevkilerde kalite eksikliği olsada. Ne oluyor bu çocuklara anlayamıyorum cidden. Takımda kimse sorumluluk alamıyor. Sanki top kaptırınca birisi durtecek gibi korkak oynuyolar. Biraz serbest bırakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt