Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bu sezon transferinden, oyununa kadar her şeyiyle başarısızdır ve ayrılması da gerekir. Ama renktaşlar yapmayın etmeyin bu adam Galatasaray tarihinin büyük bir parçası, dalga geçmek falan Galatasaraylılara yakışmaz.

ulan bi kötü oldum be off, neyse önümüze bakma vakti. umarım tez zamanda yönetim de gider, bunlara bakkal versen rezil eder bırakırlar

Terim gittiyse veya gitmemişsse bile kendi ayağına kendisi sıktı.bu kadar ben herşeyi bilir ben yeterim diyemez bi insan .alsaydın adam gibi her konunun profesyonellerini ekibine kordineli çalışsaaydın şuan çok büyük işler yapar senci olan bazı sevenlerini bile kendinden soğutmazdın .
Bu kadar mı zordur düzgün ekiple doğru ekiple çalışmayı denemek.gs yi solumuş havasını bilen elbetteki yardımcında olsun ama işin sahnesinde çömezle bişey yapamazsın arkadaş.ALLAH dışında hiç bi güç herşeye kadir değil ,sen insansın arkadaş herşeye yetemezssin ,yeterim dersen rezil olur ezilirsin.

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gidince kim gelecek esas soru bu? Yine Ömer bayramı bekte ve duran topların başında göreceğimiz biri gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt