Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız Bülent hoca falan mantıksız olur Okan buruk veya minimum o ayarda biri olmalı

Aynen öyle bir tayfa var maalesef. Herşeyi kendileri biliyor zaten. Bizde eleştirdik hocayı da. Fatih Terimden Bahs ediyoruz be. Bu biat filan diyenler Terim'in atılmis tırnağı kadar takıma faydası yoktur. Bir forma almış takımın sahibi olmuş. Adam UEFA kupası aldı be.. Tamam eğer sorun varsa düzelmiyorsa Fatih hoca artık birazda yaşı gereği herşeye yetişemiyosa belki görevi devredebilir. Ama adam gibi saygı duysunlar bu adama. Kimse Nankörlük yapmasin bir iki sezon başarısız oldu diye. Ne zaman Galatasaray sahipsiz kaldı geldi şampiyon yaptı ya.
Ben rahmetlik başkanımızla iddialasti vb O zaman kızmıştım hocamıza. Alttan alabilirdi . Almalıydı.

Trabzon'un teknik direktörü Abdullah Avcı'ya Trabzon'da aldığı maaşın 2 katını teklif edip derhal ekibimize katmalıyız diyorum.

İmparatoru harcadınız yazıklar olsun 2 sene sonra yalvarırlar geri dön hocam diye.

Ben rahmetlik başkanımızla iddialasti vb O zaman kızmıştım hocamıza. Alttan alabilirdi . Almalıydı.
Hocam futbol bu herkes hatalar yapıyor normal. Bazen insanlar anne babasını kırıyor kaybedince çok üzülüyor ama bunlar hayatın gerçekleri yapicak bişey yok. Benimde beğenmediğim bir sürü şey var. Özellikle son iki yıldır. Ama olsun konuştuğumuz insan Fatih Terim. Türkiye'de tüm kulüplerin benzerini bulmaya çalıştığı bir insan. Yani tamam gitti Allah kendisinden razı olsun. Bize yaşattıklari için milyonlarca kez teşekkürler. Yolu açık olsun ama insan gibi vedalaşmayi bilmek lazim. Ha sunuda söyliyim yönetimde patlayacak. Terim başarısızdi ama yönetim usul olarak büyük hata yaptı. Bu kadro zaten maximumunu verdi. Onlarda bu sene bu kadro ile şampiyon olmayacağımizi tahmin etmişlerdir. Terimle yol ayirmak doğrudur yanlıştır bu ayrı konu. Ama yola çıktıkları herkesi satıyorlar. Yönetim de az değil. Bir sürü değerli insan istifa etti şu süreçte. Neyse ne desek boş görelim bakalim inşallah hayırlısı olur ben yanilirim

Hocam keşke böyle olmasaydı keşke şampiyon olarak bıraksaydın keşke inadını kirsaydin bazı konularda herseyin hayırlısı olsun yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler yolun açık kalan ömrün güzel olsun

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökhan Dinç'e o kadar kızmıştım Işıtan Gün'e fazla sert giriyor diye. Bu haber doğruysa Fatih Terim'i baya baya kuyusunu kazarak göndermişler. Fatih hoca son 2 yıldır yokları oynuyordu ama bir GS efsanesine bu şekilde veda etmek yakışmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt