Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 23.261
- 11.657
- 1.223
Yanlız Bülent hoca falan mantıksız olur Okan buruk veya minimum o ayarda biri olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soylenecek bisey yok.Vay arkadas bizim takim gol atinca sevinmeyen adamlar terimin gidisatina sampanya patlatmis resmen.
Sergen zu GS
Terim zu FB
Perreira zu tjk
Ben rahmetlik başkanımızla iddialasti vb O zaman kızmıştım hocamıza. Alttan alabilirdi . Almalıydı.Aynen öyle bir tayfa var maalesef. Herşeyi kendileri biliyor zaten. Bizde eleştirdik hocayı da. Fatih Terimden Bahs ediyoruz be. Bu biat filan diyenler Terim'in atılmis tırnağı kadar takıma faydası yoktur. Bir forma almış takımın sahibi olmuş. Adam UEFA kupası aldı be.. Tamam eğer sorun varsa düzelmiyorsa Fatih hoca artık birazda yaşı gereği herşeye yetişemiyosa belki görevi devredebilir. Ama adam gibi saygı duysunlar bu adama. Kimse Nankörlük yapmasin bir iki sezon başarısız oldu diye. Ne zaman Galatasaray sahipsiz kaldı geldi şampiyon yaptı ya.
Yerli Tdler ozellkle yeni nesil baya gelistiler .Yabanciyla olacak is degil.Avrupa'da çevremiz var diyor her seferinde B.Elmas ve Işıtan bey
İyi bir yabancı td gelir umarım
Yabanci hocalar killatir amaOkani getirelim de arda ile beraber ciftlik yapsin burayi, yerli hocayi geçtim, yerli yardimci bile gelmemeli
Hocam futbol bu herkes hatalar yapıyor normal. Bazen insanlar anne babasını kırıyor kaybedince çok üzülüyor ama bunlar hayatın gerçekleri yapicak bişey yok. Benimde beğenmediğim bir sürü şey var. Özellikle son iki yıldır. Ama olsun konuştuğumuz insan Fatih Terim. Türkiye'de tüm kulüplerin benzerini bulmaya çalıştığı bir insan. Yani tamam gitti Allah kendisinden razı olsun. Bize yaşattıklari için milyonlarca kez teşekkürler. Yolu açık olsun ama insan gibi vedalaşmayi bilmek lazim. Ha sunuda söyliyim yönetimde patlayacak. Terim başarısızdi ama yönetim usul olarak büyük hata yaptı. Bu kadro zaten maximumunu verdi. Onlarda bu sene bu kadro ile şampiyon olmayacağımizi tahmin etmişlerdir. Terimle yol ayirmak doğrudur yanlıştır bu ayrı konu. Ama yola çıktıkları herkesi satıyorlar. Yönetim de az değil. Bir sürü değerli insan istifa etti şu süreçte. Neyse ne desek boş görelim bakalim inşallah hayırlısı olur ben yanilirimBen rahmetlik başkanımızla iddialasti vb O zaman kızmıştım hocamıza. Alttan alabilirdi . Almalıydı.
Millet Fatih Terim’i seviyor diye çakma Galatasaray’lı mı oluyor.? Terbiyeni aşma kardeş,yakışmıyor.Ftciler napiyosunuz lan keyfiniz nasil
Cakma gsliler sizi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi