- 6 Eylül 2014
- 83.236
- 56.812
- 4.283
Isıtan Bey Galatasaraya destek olmak istiyor kendini gercek imparator sanana degilIsitan Gun küçük unal aysal ama kostek olmak yerine hocaya destek olursa kaymakli baklavalara konar,benden demesi.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isıtan Bey Galatasaraya destek olmak istiyor kendini gercek imparator sanana degilIsitan Gun küçük unal aysal ama kostek olmak yerine hocaya destek olursa kaymakli baklavalara konar,benden demesi.![]()
Yeni bir Ozan K doguyor
Niye imkansiz sayip sovdugunuz adam o imkansizi gercek yapti.Size gore Lazio ve Marsilya grubuda imkansizdi ikisinede sapladik.Kesin aliriz demiyorum ama Ft oldugu takimda her zaman umut vardir.Yok reis öyle değil imkansızla başarısizlik kiyaslanmaz sadece hayal kuruyoruz işte
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Isitan Baskan, basarabilirsin
Sports Digital programında Kerem Övet, Sinan Yılmaz ve Erinç Bilican ın programını dinliyorum orda da Fatih Terim Boey i istemedi ki yönetimin zorlamasıyla oldu oldu Fatih Terim in ilk tercihi Larsen di dediler
Ne bileyim Elneny di Ghezzal dı ilk tercihleri Fatih Terim in dediler. Fatih Terim tamamen genç oyuncularla yola çıkmak istemiyordu dediler ne kadar doğrudur bilemem
İşin açıkçası ben de bunu düşünüyorum uzun zamandır Fatih Terim in genç oyuncu grubuyla yola çıkayım başarısızlığı göze alıyorum diyecek bir adam olmadığını biliyoruz hepimiz. Daha şimdiden kamoyu oluşturmaya çalışıyor
acilen herkes kovulmalı
Hep varsyimsin Allahtan beni engeleldinde senle ikili tartismalara giremiyoruz yoksa senin yuzunden coktan ban yemistimSports Digital programında Kerem Övet, Sinan Yılmaz ve Erinç Bilican ın programını dinliyorum orda da Fatih Terim Boey i istemedi ki yönetimin zorlamasıyla oldu oldu Fatih Terim in ilk tercihi Larsen di dediler
Ne bileyim Elneny di Ghezzal dı ilk tercihleri Fatih Terim in dediler. Fatih Terim tamamen genç oyuncularla yola çıkmak istemiyordu dediler ne kadar doğrudur bilemem
İşin açıkçası ben de bunu düşünüyorum uzun zamandır Fatih Terim in genç oyuncu grubuyla yola çıkayım başarısızlığı göze alıyorum diyecek bir adam olmadığını biliyoruz hepimiz. Daha şimdiden kamoyu oluşturmaya çalışıyor
Hayır sen ıgor tudorsunHayirli Nobetler Ben Semih Ciğdem
Bu üçlü belmas sevicidir. Şu yaşananlarda ciddiye almaya gerek yok. Larsen el neny ghazel istemiş olabilir ama babel ile sosoyu gönderemeyen yönetm olunca gerek bütçeyi daha da yükseltmeye gerek yok. Muslera ile birlikte 11 oyuncusu 6 tane 30 yaş üstü adama gerek yok. Maddi olarak Doğru karar verilmiş ama ligde başarılı olmadı.Sports Digital programında Kerem Övet, Sinan Yılmaz ve Erinç Bilican ın programını dinliyorum orda da Fatih Terim Boey i istemedi ki yönetimin zorlamasıyla oldu oldu Fatih Terim in ilk tercihi Larsen di dediler
Bundan sonra Takma adim Igor Gercek ismim Semih Admir ceza olsun diye verdi bu isma ama Ben Tudoruda severdimHayır sen ıgor tudorsun
Hep varsyimsin Allahtan beni engeleldinde senle ikili tartismalara giremiyoruz yoksa senin yuzunden coktan ban yemistim
Sezon ortasinda td degistirmek sacmalik yaw. Sezon bitince yeni td gelir
He tabiIsıtan Bey Galatasaraya destek olmak istiyor kendini gercek imparator sanana degil