- 24 Mayıs 2009
- 17.277
- 20.249
- 2.643
Halil'i sahada ya da kulübede görmek istemiyorum açıkçası. Yerli olması avantaj pekala ama başka bir özelliği bana göre yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonunda Halil Güven değişikliği güzel olur..Halil'i sahada ya da kulübede görmek istemiyorum açıkçası. Yerli olması avantaj pekala ama başka bir özelliği bana göre yok
Neuer gelecek olsa dahi yabancı kaleci şu şartlarda en mantıksız transfer olur. Şuna euro gömeceklerine İrfan veya Doğan için şartlar zorlanmalı.Galatasaray’ımız Arsenal'in Alman file bekçisi Bernd Leno için girişimlere başladı. Cimbom, deneyimli eldivenin menajeriyle ilk teması sağladı..1.90 boyundaki Alman oyuncu, bu sezon kırmızı beyazlı formayla 6 karşılaşmaya çıktı ve 10 gol yedi. Arsenal'de fazla süre alamayan Leno'nun sözleşmesi ise 2023 yılında sona eriyor..
Sabah
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Güven kim abiSene sonunda Halil Güven değişikliği güzel olur..
Beşiktaş'ta oynayan Güven Yalçın seneye bonservissiz bir şekilde gelmesini isterim..Güven kim abi
Boşver onu ya bi cacık olmazBeşiktaş'ta oynayan Güven Yalçın seneye bonservissiz bir şekilde gelmesini isterim..
19 yaşındayken Kasımpaşa ve Rizespor'a hat-trick yapmıştı.Düzenli oynayınca golünü atıyo.Bu sene de Sivasspor maçını aldırdı.Bonservissiz ve az bi maaşla gelmesini isterim..Boşver onu ya bi cacık olmaz
Marcao, Kerem, Berkan gibi ki bu teklif haberleri gerçekse bu 3'lü satılır diye bekliyorum. Toplamda bir 35-40 civarı bir para girer kasaya bunun 20 milyonuna yeni transferler gelir. Onlar dışında Babel, Aytaç, Fatih, Luyindama'da gider. Yerli olarak Elavis Tavsan, Görkem Sağlam, Yusuf Barasi gibi isimlere gelebilir. Bu Naci Ünüvar baya övülüyor keşke onu Kerem'in yerine alıp koyabilseler ama gelmez herhalde. Onun dışında yabancı oyuncuları merak ediyorum bakalım ne olacak.
her şeye haha yeter be kardeşim komik ne varNe ettik ki?
Yahu dalga için değil,forumda yüz gülümseten değerli bir renkdaşımsın. Hoca tutkun hoşa gitmekte.her şeye haha yeter be kardeşim komik ne var
Para lazım ki bu projenin amacı da aslında değerini bulanı satmak yerine daha uygun fiyatlı genci bulup onu geliştirmekti. Terim ile başkanın(veya yönetimin) arasını açan konulardan biri de bu bence. Çünkü çıkan haberlerde Terim teklif gelenler ile ilgili satılmasını istemiyor ama transfer istiyor hocaya da oyuncu satmadan alacak bütçemiz yok deniyor bu şekilde haberler çıkmıştı. Şimdi teklifler varken değerini bulan veya yakın teklifler olan oyuncular satılır diye tahmin ediyorum. Kerem ve Marcao'yu 15 üstü teklife, Berkan'ı da bonuslar ile 10 milyonu bulan bir teklife satarlar ve bu teklifler var diye haberlerde vardı.Yeni hoca gelmeden bu oyuncularımızın satılması intihar olur bence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi