Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim en büyük korkum oyuncularımızın iş ahlakı sınavından kalmaları

umarım hoca değişti diye hinlik yapmadan kendilerine ve formaya takılır şekilde bugüne kadar ettikleri gibi canla başla mücadele ederler
İhanetolcerimiz acik olacak maclari takip ederken

Kimsenin artik totosu yemez hicbirinin taraftar nezlinde dokunulmazligi kalmadi cunku

Muslera yiyosa kaleci antrenorunu begenmesinde goreyim simdi

Adama dunyanin sayili kaleci antrenorlerinden frans hoek eslik edecekti zamaninda gidip ben bunla calismam fadil kosutanla calisirim demisti

Ceide -> Sassuolo. 3 milyon €'ya bitmek üzere. (Di Marzio)

ben genel olarak oyuncularımızın mücadelesinden kötü oynasak da şüphe etmedim hiç

ama arda muslera ömer alparslan kısmen de marcaoya biraz daha dikkatli bakacağım yalan yok

bunların çoğu oynamayabilir de tabi
Zaten bu saydıkların kariyer hedefi olmayanlar Marcao hariç. Onun da salacağını düşünmüyorum lakin şu an içinde bulunduğumuz psikolojiden bir an önce çıkmamız gerekiyor 2 mağlubiyetle falan başlarsa ciddi sıkıntı yaşarız.

Ama dediğin gibi efor anlamında bir sıkıntısı yoktu takımın, sorun üretememekti. Şimdi buna çözüm bulması gerekiyor.

Zaten bu saydıkların kariyer hedefi olmayanlar Marcao hariç. Onun da salacağını düşünmüyorum lakin şu an içinde bulunduğumuz psikolojiden bir an önce çıkmamız gerekiyor 2 mağlubiyetle falan başlarsa ciddi sıkıntı yaşarız.

Ama dediğin gibi efor anlamında bir sıkıntısı yoktu takımın, sorun üretememekti. Şimdi buna çözüm bulması gerekiyor.

mutlaka dizilişle oynamalı diyorum ben

3lü ve presli eforlu oyun şart gibi bundan sonra

hem takım pas oyunu oynayamaz hem de taraftar o tudorun 7-8 haftası gibi saldıran bir takım görürse gaza gelip desteği artırabilir

hedefsiz kalmamak lazım

hemen ilk 4 veya 5 hedefi belirlenmeli

galatasaray avrupada olmalı

takımda bu sene bir bahtsızlık (beceriksizlik ?) var

son maçta yine 1 metreden gol kaçırdık

bu durum umarım sona erer.

Ahmet ercaların haberi doğruysa fenerdeki kaos çok komik

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben genel olarak oyuncularımızın mücadelesinden kötü oynasak da şüphe etmedim hiç

ama arda muslera ömer alparslan kısmen de marcaoya biraz daha dikkatli bakacağım yalan yok

bunların çoğu oynamayabilir de tabi
Hocam bunlar profesyonel çakıl taşı değil milyon milyon paralar kazanıyorlar bu işten.
Terim gitti diye en çok 2 gün üzülürler.
Ne ayrılıklar ne hocalar ne performanslar gördük.yeni hocamız bitcoin mi neydi 2 galibiyet alsın hoşgeldin yeni imparator deriz. Hayat böyle takılıp kalmaz kimse geride

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt