Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domenct Hoca rezil mi eder vezir mi eder bilmiyorum. Ama en çok genç oyunculara bakışını merak ediyorum. Mesela forvetler bu kadar kötüyken Eren Aydın’ı takıma alacak mı.? Bartuğ sözleşme imzalamıyor gitti gözü ile bakıyorum ona bişey yapamaz zaten. Mesela U19 da stoper de Mehmet Arslanboğa var takıma monte edecek mi.?
Böyle bir veri yok hiç bu konuda bir analiz incelemesi görmesin ama la masia da çalıştığı için daha önce mutlaka önem veriyordur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

baskani zerre sevmem ama euro 16 olmus bu sartlarda en fazla Adem Büyük gelir rdas
Euronun düşmesini bekleyemeyeceğimize göre bir işe başladıysak gerisini getirmemiz lazım, bu orta saha ile önümüzdeki sezon da başarılı olamayız sezon bitince hamle yapacaksak o zaman uefada 16ya kalmamızın ne anlamı vardı. O koltukta oturan adamın fark yaratması lazım yoksa sen, ben de yaparız bu kadarını.

Onemli soru şu

6 numara transferi kim olacak
Santrafor transferi kim olacak.

Bunlar temel eksikler yoklar adeta.

Hoca gittiğine göre mutlaka 6 numara almamız lazım. Kalsaydı Gedson + bir forvet ile kapatırdık bu sezonu.

Şimdi kaleci, 6 numara, iki yönlü ortasaha ve forvet şart. Bir de kanat olursa tadından yenmez.

Tabii biz kimseyi alamayacağız orası da ayrı konu. Orta sahaya transfer olmazsa bu takım bu öz güvenle ancak kümeye oynar.

Çok mu zor ya Gedson ile Vilhena'yı alıp transfer işini kapatmak.

Gedson Fernandes için 2 milyon euro 1,5 yıl kiralama ücreti + 8-10 milyon euro zorunlu satın alma bedeli
Vilhena için 1,5 milyon euro 1,5 yıl kiralama ücreti + 3-5 milyon euro zorunlu satın alma bedeli

An olarak 3,5 milyon euro çıkartarak kasamızdan orta saha işini halletmiş oluyoruz Mart ayında Avrupa'da olası bir tur atlama durumunda zaten bu paradan çok daha fazlasını çıkartırız. Ligde 2. olursak da Avrupa'ya ayak bastı parası olarak bile iyi paralar geliyor.

O yüzden başarı çok önemli. Başarısız oldukça ekonomi bozuluyor. Ekonomi bozuldukça başarısız olunuyor. Bu kısır döngü, aradaki dengeyi iyi sağlamak lazım. Gençleşeceğim, gelişeceğim derken araya garanti tutacak takımı yükseltecek tecrübeli bir kaç oyuncu sıkıştırmamız gerekli Gedson Fernandes ve Tonny Vilhena gibi. Krasnodar'daki Galatasaraylı yönetici bir kolaylık sağlasın bakalım takımımıza.

Gedson daha da gelmez bence. Gelseydi simdiye kadar aciklanirdi simdi Terim de ayrilinca bu da kendisine baska bir takim ariyor olabilir. 6 aydir oynamayan adami ocak ayinin ortasinda bile aciklayamiyorsalar bilin ki bu transfer olmaz daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt