Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kısma katılmıyorum Luyindama'yı kullanmayı başarabilirse elimizdeki en iyi stoper olur2- Omar, Luyindama kiralanmalı
Eskiden Valencia da Tino Costa vardı bilenler varsa bize birebir o tip bir oyuncu lazım tabi nereden bulucaz da parayı yüksek kaliteli bir 8 numara alicaz orası muammaihtiyaçlara göre gidiyorsak yönetimin 8 numara üst düzey pasör almasını dört gözle bekliyorum
Fatih Terim'in gitmesini Nihat Özdemir istedi!
Serdar Cebe yazdı
Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum
Serdar Cebe yazdı
Ulan şu adamı biz kiralasaydık ya hem de Türk tüh be kaçtı"Futbolcumuz Ahmed Kutucu , 2021-2022 sezonunun sonuna dek kiralık olarak 2. Bundesliga ekiplerinden Sandhausen forması giyecek..."
İş yapacağını sanmıyorum.Ulan şu adamı biz kiralasaydık ya hem de Türk tüh be kaçtı
Serdar Cebe yazdı
Serdar Cebe yazdı
Sanki Başakşehir Türk takımı değil onlarda yabancı sınırı yok faydalı olacak olsa adamlar niye kiralasin Türk futbolcuyuUlan şu adamı biz kiralasaydık ya hem de Türk tüh be kaçtı
Solak hafif uzun sacli bi elemanmiydiEskiden Valencia da Tino Costa vardı bilenler varsa bize birebir o tip bir oyuncu lazım tabi nereden bulucaz da parayı yüksek kaliteli bir 8 numara alicaz orası muamma
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim için gelecekse gelmesin zaten. Galatasaray için gelecek daha çok kazanacağı için gelecek. Terim nesi oluyor bunun. ok mu atıyor Terim bunlaraGedson 6 ay bekledi olanlara bak yaw. Insan gedsonu alip yollar hocayi. Gedson gelmek istemiyordur artik