Matematik görmedin mi okulda sen? Yoksa Transfermarkt diye bir site var orda seni yerine topluyorlar ödenen rakamları yazıyorlar.Ne kadar bütçen vardıda yok etti anlatta bilelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Matematik görmedin mi okulda sen? Yoksa Transfermarkt diye bir site var orda seni yerine topluyorlar ödenen rakamları yazıyorlar.Ne kadar bütçen vardıda yok etti anlatta bilelim.
taylandan iyidirIyi topçu mu
En yakin transfer solbakken ve gedson gibiO kadar eksik gedik var ama bizim yönetim boş beleş işlerle uğraşıyor. Babacım transfer yapsanıza. Yau para yok diyorlar da o kadar sponsorluk yalan mıydı.? Trabzon 3 tane oyuncu aldı. Hemde en yakın rakibine 10 puan fark atmışken.
Herhalde hayal görüyorsun Sergio.?En yakin transfer solbakken ve gedson gibi
Yoo,solbakkeni ıtalyanlarda yaziyiHerhalde hayal görüyorsun Sergio.?
Evet Beyler S.Ç geldi.Torrrent Hocamin T .listesini ogrenebildik mi?
İmza görmeden inanmam ben.Yoo,solbakkeni ıtalyanlarda yaziyi
Ayagi iyi yav,ters tarafa uzun top atiyo ve uzun pasla pozisyona sokuyo arkadaşlarınıSolbakken iyi hoş da Torrent usulü dikey tiki takaya uyumlu bir profil gibi görünmemekte
Dikey tiki takadan anladığın ne renktaş olay üçgenleri kurup hızlı paslar ve dar alanda kontrol becerisiyle rakibin kapalı savunmasını delmek burada uzun pasın ne önemi var kiAyagi iyi yav,ters tarafa uzun top atiyo ve uzun pasla pozisyona sokuyo arkadaşlarını
O dediklerini de yapar,ben begeniyorum solbakkeniDikey tiki takadan anladığın ne renktaş olay üçgenleri kurup hızlı paslar ve dar alanda kontrol becerisiyle rakibin kapalı savunmasını delmek burada uzun pasın ne önemi var ki
Tiki taka görunce cinleniyorum. Insallah kume dusmeyiz
Insallahgedson,cityden genc bir 6 numara,fransadan 1 forvet ve kanat bence
![]()