Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler size deşükür idare ediyoruz
hayırlı günler sana
Josicoyla karıştırdın renktasMaldonado'yu Aragones mi almisti? Insallah istedigi adam onun gibi degildir
Kaya Yılmaz dsi müdürü hayırlı işlerDevlet hesabından hocaya eleştiri demek ha, taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Hocama kumpas kurulma hususuna artık inanıyorum gibi
Nihat'ın hükümet ile bağı, devlet hesabından twit.
Fatih Terim'in gitmesini Nihat Özdemir istedi
Takımı bu hallere düşürmeseydi Hoca'yı Allah'ın kulu gönderemezdi. Kendi etti, kendi buldu renktaş.Devlet hesabından hocaya eleştiri demek ha, taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Hocama kumpas kurulma hususuna artık inanıyorum gibi
Nihat'ın hükümet ile bağı, devlet hesabından twit.
Fatih Terim'in gitmesini Nihat Özdemir istedi

Misal yapılan hakem hataları da hocanın takımı düşürdüğü hal yüzünden mi yapıldı ? Evet diyip video çekseydi bu hatalar yapılır mıydı ?Takımı bu hallere düşürmeseydi Hoca'yı Allah'ın kulu gönderemezdi. Kendi etti, kendi buldu renktaş.
Terim sirf bu laleri yüzünden geri mi gelse
Terim sirf bu laleri yüzünden geri mi gelse
Okuma yazman yok herhalde senin ? Performansı kötüydü diye yazmışız zaten. Ayan beyan ortadaki parçaları birleştiremeyecek zekada olanlar laf çarpmaya çalışmasın bir zahmet. Siyasetin futbolun içine bu kadar dahil olduğu bir dönem olmuş mu ? Nihat ve Servet denen herifleri kim atadı oraya ? Takım doğranmadı mı ? Senin başkanın herhangi bir ses çıkarabildi mi ?dsi genel müdürlüğü ne yazmış yav her yerden magdur oldunuz 2 gundur ftyi dış mıhraklar yollatmıs yerseniz bir puan durumunu acın bakın
ben buragı baştan beri istemiyordum siz istediniz terimi getirecek diye vasıfsız adamı başkan yaptınız simdi hocanız gitti diye aglıyorsunuz dsi twitinde art niyet olmadıgı açık. nihat hocayı gönderdiysede Allah ondan razı olsun sizden fazla Galatasaray ı düşünmüşOkuma yazman yok herhalde senin ? Performansı kötüydü diye yazmışız zaten. Ayan beyan ortadaki parçaları birleştiremeyecek zekada olanlar laf çarpmaya çalışmasın bir zahmet. Siyasetin futbolun içine bu kadar dahil olduğu bir dönem olmuş mu ? Nihat ve Servet denen herifleri kim atadı oraya ? Takım doğranmadı mı ? Senin başkanın herhangi bir ses çıkarabildi mi ?
Kasıtlı hakem hataları hepimizi isyan ettiren bir durum ama takım birçok maçta çıkıp topunu oynayıp hakemi de yenebilirdi. Sahada çok güzel futbol izledik de, hakem hatalarından dolayı mı puanlar kaybettik? Herkes bu takımın çok eksikleri olduğunu, bu haliyle maç kazanamayacağını düşünüyor ama ben o görüşte değilim. Bu takım Trabzon ile birlikte ligin en iyi kadrosuna sahip. Ligde ikinci sırada olmamız gerekirken küme düşmemeye oynuyoruz maalesef. Tek bir müsebbibi var, o da Hoca. Hoca'yı ben de severdim (Tüpçü ile imza töreni yapana kadar) ama maalesef artık miadını doldurdu. Başkan'ı tebrik ediyorum. Çok doğru zamanda çok doğru bir hamle yaptı.Misal yapılan hakem hataları da hocanın takımı düşürdüğü hal yüzünden mi yapıldı ? Evet diyip video çekseydi bu hatalar yapılır mıydı ?